gdansk uniwersytet
Napisano Ponad rok temu
przed jakas godzina odprowadzalem po kilku bronxach z kolezanka dosc pijana kumpele. Siedzielismy na przystanku i pilnujemy jej, kto jest z trojmiasta pewnie kojarzy to miejsce... przystanek uniwersytecki. Glucha noc, nikogo wokol. Nagle jakas brudna lapa scierwa w bialej kurtce wysuwa sie zza sciany przystanka, lapie torebke ktora lezala na laweczce i wpizdu. Biegne za gosciem, przeskakuje plotek, ja za nim. Zdazylem mu jakims cudem jebnac buta w brzuch, gosc padajac na glebe wymachnal mi lekko w pysk, koles zrobil rolla i strzalka. Nie wiem wlasciwie jak to sie stalo, wszystko trwalo cwierc sekundy. Zapierdalalem za typem jeszcze kilkaset metrow do uniwersytetu ale gowno - okazalem sie chujowszym sprinterem. Tyle go widzialem.
Kumpela w torbie miala jebany majatek, nie bede juz wypisywal ile telefonow, aparatow cyfrowych, kasy, kart do bankomatow, kluczy, dokumentow, etc tam bylo, wiem, ze to kretynizm wszystko nosic w torebce. Ehhhhh
W tym kraju jednak bez broni palnej nie warto wychodzic na ulice. Sorry za bluzgi, wkurwilem sie, ide spac.
Napisano Ponad rok temu
uciekal tylem?Zdazylem mu jakims cudem jebnac buta w brzuch,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szkoda jednak że nie udało Ci się zatrzymać tego gościa.
Napisano Ponad rok temu
dokladnie...A już doprowadzenie się do stanu w którym ktoś Cię musi odprowadzać, a Ty masz przy sobie coś cennego to totalna głupota.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wracam dlugo autobusem ===> nie chleje .
Wracam sam ===> nie chleje + ostroznosc .
Napisano Ponad rok temu
Maly ten swiat.
P.S. Niewazne jak mocno go kopnales - i tak za slabo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli to prawda - na ulice najlepsze jest bieganie.okazalem sie chujowszym sprinterem.
Napisano Ponad rok temu
czyli to prawda - na ulice najlepsze jest bieganie.okazalem sie chujowszym sprinterem.
przypomniało mi sie jak mój kumpel (trenował biegi długodystansowe) mówił: "...jak mnie nie złapią na pierwszych 400m to później nie mają szans" 8)
i jeszcze jego ulubione powiedzenie: "jak sie nie ma w głowie to ma się w nogach"
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mlodzi gniewni
- Ponad rok temu
-
Pytanko
- Ponad rok temu
-
Co Wybrac !!! Second Edition