I co z tym boxem facet vs babka?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no ale przyznaj mi racje ze nie dacie sobie niektorych spraw wytlumaczyc
dzika: ty piszesz o wyjątkach, my o regule :-)
Statystyczny facet jest lepiej niz statystyczna babka przygotowny do mordobicia... i to chyba wszystko.
Tym większa chwała Paniom zdolnym do równorzędnej walki z panami - ale jedna jaskółka nie czyni wiosny.
pzdr i życzę wielu pokonania wielu samców
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
czasy może i się zmieniają, ale biologia nieja wam mowie ze kiedys to babki bede sie lepiej bily od was;p bez urazy oczywiscie ale czasy sie zmieniaja:) popatrzmy chociazby na pania Rylik
patrzymy na panią Rylik
a Ty popatrz na Lennoxa Lewisa

Napisano Ponad rok temu
Wogole coTy chcesz udowadniac facetow?
podnosisz swoja samoocene tymi tekstami, leczyszkompleksy?nie wiem czy tylko ja to tak odbieram?
taki to ma charakter dla mnie; )
bez urazy : P
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wręcz przeciwnie 8) .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Lubię walczyć i ćwiczyć z facetami, bo bardzo dużo można się w ten sposób nauczyć, ale nie mam złudzeń: każdy facet z grupy zawodniczej, walcząc "na maxa" wytarłby mną podłogę. Mogę najwyżej nawiązać z niektórymi równorzędną walkę, jeśli nie ma zbyt dużej róznicy wagi. A i tak zdaję sobie sprawę,że pomimo tego,że jestem szybka i mam tzw ducha walki

Niestety, czy Ci się podoba czy nie, faceci generalnie są lepsi w te klocki, tak samo zresztą jak w większości sportów. Naszą kobiecą reprezentację w siatkówce, chociaż jest świetna, przeciętna ligowa męska drużyna by zmasakrowała. Czy to znaczy,że dziewczyny nie potrafią grać?Nie, po prostu biologii nie przeskoczysz,no, chyba,ze będziesz się szprycować sterydami i faktycznie zmienisz w chłopa

Kiedyś oglądałam program z Agnieszka Rylik, na którą się tu powołujesz, i, zgadnięta w sprawie konfrontacji damsko-męskich, po prostu je wyśmiała

Ogolnie mam wrażenie,że masz jednak potężne kompleksy i rekompensujesz je sobie,żyjac w świecie iluzji. I nawet nie dostrzegasz, ile jest w Tobie złości i agresji. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Startujesz na jakiś zawodach, turniejach.No może wczesniej to źle ujęłam. Poprostu chcę udowodnić, że zdarzają się wyjątki, i w tym musicie przyznać mi rację.

:2gunfire: Chętnie przyjdę i popatrzę. 8O
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Ruiz - Wałujew
- Ponad rok temu
-
Polka walczy o Mistrzostwo swiata w KB
- Ponad rok temu
-
Poczatek
- Ponad rok temu
-
muay thai VS kręgosłup
- Ponad rok temu
-
Gdzie można kupić spodenki Twins do Muay Thai.
- Ponad rok temu
-
Dobry klub dla dziewczyny
- Ponad rok temu
-
Muay Thai a silownia
Guest_budo_szoru1_* - Ponad rok temu
-
Kick Boxing
- Ponad rok temu
-
Muay Thai a BJJ konfontacja