Bark River, czy zna ktoś produkty tej firmy??
Napisano Ponad rok temu
Nie znam nikogo kto używał jej produktów.Zwłaszcza interesuje mnie czy rzeczywiście nóż ze stali A2 można kupić tak tanio - przeglądałem modele z tej stali znanych firm np. MOD i są sporo droższe dlatego wydaje mi się to podejrzane. Chyba, że tam się płaci za logo na nożu??
Dzięki, za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Porównanie do MOD`ów zrobiłem tylko i wyłącznie dlatego,że wiedziałem że też często używają A2 - osobiście nawet gdybym miał tyle kasy to bym nie dopłacił bo nie szukam noża taktycznego.
Jestem bardzo ciekawy jak to będzie z rdzewnością tej stali. Do tej pory w teren zabierałem taki większy folder (niby ze stali 440C) firmy Nieto - ale nadanie mu dobrej ostrości to była męczarnia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapłacił za niego niecałe 100 USD w jakiejs promocji, więc specjalnie na tym nie straci ani nie zyska.
Swoją drogą ciekawi mnie ile by wyszło sprowadzenie takiego noża.Ale zakładam że musiałbym sporo dołożyć.
Może ktoś umie obliczyć - widziałem ten noż do kupienia za 80$ (w internecie) plus koszty przesyłki i VAT chyba też nigdy nic nie sprowadzalem i nie wiem czy czegoś nie ominąłem.
Co prawda nie muszę sie tym martwić ale jestem ciekaw ile by to kosztowało w przybliżeniu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zresztą nie ma co się cieszyć na zapas - jak zobaczę jak się sprawuje to chętnie się podzielę uwagami (niestety na tes terenowy będzie musiał poczekać kilka miesięcy, bo w zimie raczej ciężko, a na narty go nie wezmę)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
tani nesmuk
- Ponad rok temu
-
Avalanche z S30V ??
- Ponad rok temu
-
Katalogi Spyderco i Byrd 2006
- Ponad rok temu