Stefek
Napisano Ponad rok temu
Powiedzcie mi jedno. Czy jego duma nie pozwala mu na to by swoim uke sie ciut glebiej uklonic? Poza tym kiche odwalil na tym pokazie ze glowa boli. Od niechcenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do ukłonu Seagala to mam wrażenie, że zastosował się do rady Bruce'a Lee - nie spuszczaj z oczu przeciwnika nawet przy ukłonie.
Pozdrawiam
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prawie go dopadli Ale w porę się powstrzymali,cóż za samokontrola
Pozdrawiam
Stary, Stefek nawet miał czas żeby hairy poprawić w trakcie, toz to prawdziwe miszczostwo jest. No i nie takich harpagonów kładł, więc tytaj podpuchę dał coby publika ubaw miała
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przy takich (dys)proporcjach wagowych to ja tez bym taki pokaz zrobil
No stary, przecież nikt by nie uwierzył że Stefan kładzie równych sobie, takich to on rozkłada tylko w filmach A nie na jakimś tam pokazie.
Napisano Ponad rok temu
To ja dzis w poetyckim nastroju bedac skomentuję to tak:przy takich (dys)proporcjach wagowych to ja tez bym taki pokaz zrobil
No stary, przecież nikt by nie uwierzył że Stefan kładzie równych sobie, takich to on rozkłada tylko w filmach A nie na jakimś tam pokazie.
No i co, nie pasuje Pani Konopnicka wielka poeta była i ANTYCYPOWAŁA jak mówili w ZmiennikachStefek Burczymucha
O większego trudno zucha,
Jak był Stefek Burczymucha,
- Ja nikogo się nie boję!
Choćby niedźwiedź... to dostoję!
Wilki?... Ja ich całą zgraję
Pozabijam i pokraję!
Te hieny, te lamparty
To są dla mnie czyste żarty!
A pantery i tygrysy
Na sztyk wezmę u swej spisy!
Lew!... Cóż lew jest?! - Kociak duży!
Naczytałem się podróży!
I znam tego jegomości,
Co zły tylko, kiedy pości.
Szakal, wilk,?... Straszna nowina!
To jest tylko większa psina!...
(Brysia mijam zaś z daleka,
Bo nie lubię, gdy kto szczeka!
Komu zechcę, to dam radę!
Zaraz za ocean jadę
I nie będę Stefkiem chyba,
Jak nie chwycę wieloryba!
I tak przez dzień boży cały
Zuch nasz trąbi swe pochwały,
Aż raz usnął gdzieś na sianie...
Wtem się budzi niespodzianie.
Patrzy, aż tu jakieś zwierzę
Do śniadania mu się bierze.
Jak nie zerwie się na nogi,
Jak nie wrzaśnie z wielkiej trwogi!
Pędzi jakby chart ze smyczy...
- Tygrys, tato! Tygrys! - krzyczy.
- Tygrys?... - ojciec się zapyta.
- Ach, lew może!... Miał kopyta
Straszne! Trzy czy cztery nogi,
Paszczę taką! Przy tym rogi...
- Gdzie to było?
- Tam na sianie.
- Właśnie porwał mi śniadanie...
Idzie ojciec, służba cała,
Patrzą... a tu myszka mała
Polna myszka siedzi sobie
I ząbkami serek skrobie!...
Ł. (Howgh) 8)
Napisano Ponad rok temu
a prawda jest taka,ze od cholery "wielkich i szanowanych mistrzow" odpieprza podobne pokazy, tyle ze wted jest cisza bo to w koncu "X.Y sensei" ktory jest zajebisty i w ogole szacuneczek.
Jak dla mnie jak tylko pojawilo sie haslo "pokaz" plus "seagal" to spora czesc z was mogla sobie odpuscic ogladanie filmiku i napisac posta krytykujacego-na jedno by wyszlo.
Napisano Ponad rok temu
wize,ze koledzy uprawiaja taka typowa dla aikidokow dyskusje na "kanapie fachowcow".
a prawda jest taka,ze od cholery "wielkich i szanowanych mistrzow" odpieprza podobne pokazy, tyle ze wted jest cisza bo to w koncu "X.Y sensei" ktory jest zajebisty i w ogole szacuneczek.
Jak dla mnie jak tylko pojawilo sie haslo "pokaz" plus "seagal" to spora czesc z was mogla sobie odpuscic ogladanie filmiku i napisac posta krytykujacego-na jedno by wyszlo.
Ale jednak wolimy szydzic z kichy tu otwarcie na forum ogladajac filmik. Nagraj sie na kamerze i pokaz nam Twoja technike to tez Cie skrytykujemy bardzo chetnie. :twisted:
Wielcy i szanowani mistrzowie nie odpieprzaja takiej kichy jak tłusty i stary Stefek. Sam kiedys bylem jego fanem ale jak widze co on teraz robi to troche przykro...
Napisano Ponad rok temu
jak byl jeszczel mlody, 100 kg lzejszy to te jego techniki to mozna bylo nawet zaliczyc do skutecznych i wogle wymiatajacych a nie takie skakanie jak jackie albo jet albo inne szpony latajacej krowy
teraz gdy obrosl w tluszczyk i woli zajmowac sie panienkami niz treningiem to takie sa efekty ale mysle ze kazdy w przyszlosci taki bedzie :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Z mojego aikido smialbys sie mocno- rzucilem to w diably kilka lat temu.wize,ze koledzy uprawiaja taka typowa dla aikidokow dyskusje na "kanapie fachowcow".
Ale jednak wolimy szydzic z kichy tu otwarcie na forum ogladajac filmik. Nagraj sie na kamerze i pokaz nam Twoja technike to tez Cie skrytykujemy bardzo chetnie. :twisted:
Wielcy i szanowani mistrzowie nie odpieprzaja takiej kichy jak tłusty i stary Stefek. Sam kiedys bylem jego fanem ale jak widze co on teraz robi to troche przykro...
Powtorze raz jeszcze- wielu jakze wielkich i cenionych mistrzow odstawia podbny poziom na pokazach,ale jakos nikt nie steka, tylko jest zachwycanie sie,jaki to Minetti sensei jest swietny. i tu mnie zastanawia fakt, iz z jednych z zalozenia sie polewa,z innych niekoniecznie.
ale to juz prowadzi do dygresji-jak sprawdzic swoje aikido.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shikko
- Ponad rok temu
-
SW praca czy zabawa?
- Ponad rok temu
-
Katolicyzm a medytacja
- Ponad rok temu