Sensei Velinov jest fotogeniczny, szczególnie ubrany w kimon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najwyżej osmieszył.
Ale z drugiej strony to laski kochają fotogenicznego senseia. Jakby był mały krzywy i brzydki, a na dodatek opryskliwy, to która by chiała w takim dojo ćwiczyć?
Tylko dlaczego bez kimona nie jest tak fotogeniczny? Moze jednak mały i krzywy :twisted: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
A Narcyza?Narcyzm jeszce nikogo nie zabił.
Napisano Ponad rok temu
Noooo, Narcyz zmienił formę bytowania, na bardziej, hmmm... wegetatywnąA Narcyza?Narcyzm jeszce nikogo nie zabił.
Napisano Ponad rok temu
Noooo, Narcyz zmienił formę bytowania, na bardziej, hmmm... wegetatywnąA Narcyza?Narcyzm jeszce nikogo nie zabił.
Napisano Ponad rok temu
Narcyzm jeszce nikogo nie zabił.
Najwyżej osmieszył.
Ale z drugiej strony to laski kochają fotogenicznego senseia. Jakby był mały krzywy i brzydki, a na dodatek opryskliwy, to która by chiała w takim dojo ćwiczyć?
Tylko dlaczego bez kimona nie jest tak fotogeniczny? Moze jednak mały i krzywy :twisted: :wink: :wink:
Widać powiedzenie "Nie szata zdobi człowieka" Nie jest takie prawdziwe, na jakie sie wydaje
Napisano Ponad rok temu
Ale chcesz się podlizać, czy go wykpić, bo nie wiem o co chodzi
Kompleksy jakieś masz :twisted:
Napisano Ponad rok temu
" To taka taktyka zeszmacić przeciwnika" - spiewał kabaret OTTO. I Myśle że ot to idzie :roll: :twisted:
Ale chcesz się podlizać, czy go wykpić, bo nie wiem o co chodzi
Kompleksy jakieś masz :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Załózmy, hipotetycznie, że macie swoje zdjęcia, hipotetycznie, z pozowanych sesji w roznych ładnych okolicach i w róznych strojach. Czy wstawilibyście je na swoje strony internetowe, hipotetyczne, z podpisem "jaki jestem fotogeniczny w kimonie i z imitacją katany?". Ja rozumiem że marketing itp. że nie ma granic w pogoni za szmalcem i popularnością, ale pośmiac się można.
Randall (zastanawiając się kiedy zbudują metro na wschodzie)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Help in Exam!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
allegro
- Ponad rok temu
-
Jakieś słowo na droge?? :D
- Ponad rok temu