Parkoure w Poznaniu!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem 17 letnim Poznaniakiem uprawiajacym z kumplami parkoure! :twisted: Szukam osob chetnych do wstapiena do naszego klubu! Strona to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Pozdrofka dla wszystkich
Fajnie że nawet nie wiesz jak się pisze to co trenujesz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr 8)
Napisano Ponad rok temu
nie kompromituj się chłopcze, 'parkoure' co to jest ? jakbyś znał poprawną nazwę, to byś sobie wygooglał odpowiednie forum ...
stronka mi nie śmiga pod IE ...
Napisano Ponad rok temu
Mnie tez stronka pod IE nie chodzi , ale skoro "robiona na informatyce" ...
Napisano Ponad rok temu
stronka mi nie śmiga pod IE ...
Wcześniej śmigała, widać chłopaki wzięli się za poprawianie błędów
Początki są zawsze trudne:
- wrzućcie teksty do dowolnego edytora tekstu ze słownikiem, usuńcie błędy ortograficzne ('alkoCholik', itp.) i inne - 'jak cię widzą, tak cię piszą', pokażcie, że zależy Wam na ludziach, którzy to mają czytać
- albo zmieńcie nazwę działu 'Opisy tras' czy jak tam było na 'Blog' albo przestańcie pisać bzdety o tym, kto musiał iść do kościoła, a kto nie i dlaczego. Jak to się kurna ma do tematu?!
- mniej piszcie o tym jakie to z Was 'madafaki', za to skupcie się na sprawach merytorycznych
- przed zamieszczeniem w sieci fotek prywatnych garaży, po których biegacie, dwa razy bym się na Waszym miejscu zastanowił
Poszukajcie w sieci forów (forumów ) dotyczących Waszego hobby (google, poza tym ktoś tutaj też podawał w którymś wątku odnośnik) i czytajcie, jak to robią inni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No niestety nie masz racji Wiesz kto do David Belle? I jak on pisze tą nazwę? Myślisz, że to on wie lepiej czy może ty?Jak widzisz parkoure pochodzi z jezyka francuskiego i gdyby nie bylo -e na koncu to bys czytal parkou a jak wymawiasz to mowisz parkour!
Jakie?Jak nie wiesz co robie bo umiem duzo, np. salta
stepswallruna 4 steeps
Myślę, że on wie lepiej co robi niż TyBo moze jednak ty masz malo pojecia o tym co robisz!!!
Po 1. to raczej traceuraWIesz co ci powiem nigdy sie nie spotkalem z takim zachowaniem ze strony parkourowca!
Po 2. to kto Ci powiedział że on jest traceurem?
Nie odbieraj mojego postu jako jechanie Tobie ale chodzi nam o to że Wasza strona jest trochę... niepoważna. Poprawcie to bo jak już ktoś wspomniał "jak cię widzą tak cię piszą".
Poza tym zupełnie nie rozumiem dlaczego na stronie piszecie, że możemy się z Was śmiać i Was to nie obchodzi, a nagle jak ktoś się zaczyna lekko naśmiewać to naskakujecie na niego jak nie wiem co? 8O
Jak dla mnie to jako traceurs zachowujecie się trochę niepoważnie... No i czy dobrze zrozumiałem, że skaczecie ludziom po samochodach? 8O Ech... dobra, już siedzę cicho :wink:
P.S. Parkour wymawia się "Parkur", albo coś zbliżonego. Ciężko to napisać. A cała nazwa to, jak zapewne wiecie, "Le Parkour".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiec jak nie wiesz to sie lepiej wcale nie odzywaj!!! Bo widac ze nie miales stycznosci z francuskim!
Spytam złośliwie - a czy Ty miałeś? Nie znam francuskiego, nie znam tej dyscypliny, jednak jeśli chodzi o nazwę to sądzę, że raczej ma rację jej pomysłodawca (założyciel?) D. Belle niż Ty.
Tyle czystej złośliwości, teraz konkrety.
1. Gdy już przenosiliście stronkę, mogliście poprawić błędy - nie zrobiliście tego, znak, że macie wszystkich czytelników tak naprawdę w d...
2. ‘Wasze’ zasady. Trzeba mieć niezły tupet, aby zerżnąć dużą część strony tytułowej (wspomniane właśnie zasady) z cudzej strony, do której w dodatku dajecie link. Tak się nie robi. Może oczywiście być też tak, że wszyscy to zerżnęli (i oni i Wy) co wszystkich stawia na bardzo wysokim poziomie moralno-intelektualnym :twisted:
3. Po cholerę zamieściliście te zasady, skoro i tak się ich nie trzymacie? Czyżbyście ich nie zrozumieli? A na stronie znalazły się metodą Ctrl-c, Ctrl-v bo fajnie wyglądają? Dowód na nieprzestrzeganie przez Was ‘Waszych’ zasad? Pkt. 7 ‘nie niszczymy podczas biegania murków płotów i innych rzeczy’ i cytat z Waszej strony: ‘AdiK mi zaczyna mowic ze idziemy skoczyc z malucha przez plot! No wiec leziemy i czekamy az wszyscy znikna z widoku! I siup ja po masce i przez plot a AdiK maska dach i plot!’.
4. ‘Zadzwonilem do jakiegos domofonu i nie wiedzialem ze narobi takiego chalasu! Wiec zaczelismy uciekac!’ - właściwie nie wymaga to komentarza... Nie zachowujcie się jak szczyle, to nie będziecie mieć później pretensji, że Was za gówniarzerię biorą.
5. Jeszcze a propos nazwy Waszej dyscypliny - Smoke jest głupi (sorry, Smoke ) Ty jesteś mądry, on nie zna wersji poprawnej, Ty oczywiście ją znasz. Skoro jesteś taki pewny swojej racji, to dlaczego na stronie macie różne wersje nazwy?
A teraz będę Wujek Dobra Rada:
- poprawcie w końcu tą (%#%$^$#@!!!) stronę
- zaglądnijcie na polskie forum o parkour (tutaj adresu nie podam - p. 15 regulaminu znajdźcie sobie w googlach, jak wpiszecie POPRAWNĄ wersję nazwy to wyskoczy na samej górze) - tam macie choćby dział ‘Szukam ludzi’ i poddział ‘Poznań’. Znajdziecie dużo ludzi do Waszego klubu . No i zobaczycie jak inni ćwiczą.
pozdrawiam i życzę rozwoju
Napisano Ponad rok temu
To ścięło mnie z nóg 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiesz moglo sie zdarzyc ze ona sie pomylila i mi zle powiedziala
ale co ja wtedy zrobie
moze zaczne sie od zaraz przystosowywac do nazwy parkour
8O
Napisano Ponad rok temu
to ladnie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zna sie ktos na sercu ?
- Ponad rok temu
-
Bieganie w zimie.
- Ponad rok temu
-
Mundial 2006- oficjalne rozstawienie. Czyli z kim zagramy?
- Ponad rok temu
-
Wysiłkowe zapalenie stawu kolanowego
- Ponad rok temu
-
Boks - ból pleców
- Ponad rok temu
-
Program promocji zdrowia
- Ponad rok temu
-
CZY W SPORTACH WALKI WSPOMAGACIE SIE ANIMAL PAKiem?
- Ponad rok temu
-
Odszkodowanie za nieszczęśliwy wpyadek
- Ponad rok temu
-
Zwykłe stłuczenie?
- Ponad rok temu
-
Macie moze jakies strony z muzyka do treningu karate
- Ponad rok temu