Przez kilka następnych dni miał podrażnione gardło i nos. Stwierdził potem (a doświadczenie jako takie w gazach miał), że równie dobrze mogłoby i nastapic zejscie

Za każdym razem, gdy mu o tym przypominałem dzwnie jakoś poważniał....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To na bank jest pomyłka! Ten gaz ma 1,33% kapsaicyny, a nie OC. Wystarczy zajrzeć na stronę jakiegokolwiek sklepu internetowego, który ma ten gaz w swojej ofercie i poczytać informacje o nim, aby samemu się o tym przekonać. Zresztą ja sam posiadam Red Peppera i pomimo tego, że etykietka na nim jest już mocno zatarta i praktycznie nie jestem w stanie nic z niej odczytać, to wciąż widnieje na niej fragment informacji producenta, który brzmi: "...zawiera 15% roztwór..." i tutaj napis się urywa, ale nie trzeba być ekspertem żeby się domyślić, że chodzi o roztwór oleożywicy pieprzowca (czyli w skrócie OC).Ad rem - kupiłem to:
Red Pepper Gel 150 ml High Jet (w shargu). Psika bardzo ładnie, ma duże ciśnienie. Tylko, że ma oznaczenie 2 mln SHU, ale też 1,33 % .... OC! OC, nie kapsaicyny!! I teraz nie wiem, czy to pomyłka i miało być 1,33 kapsaicyny (CRC), czy też faktycznie 1,33 OC , tj. ponad 7 razy mniej niż standardowy Sabre Red. Bo jeśli tak, to mogę tym gazem co najwyżej na muchy psikać.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu