Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Parzac na te filmiki z Walterem Pro zastanawiam sie co to jest?Walter ktorego ja mam wali gesta chmura o barwie mocno pomaranczowej,to co jest na filmiku to jakas pomylka.Dawniej posiadalem Waltera ze starej seri byl w czerwonym opakowaniu i rowniez walil mocnym pomaranczem z tego co pamietam w kazdym razie jak dla mnie 10/10 Co do shargu widac zrobia wiele zeby zarobic wcisnal ci najgorsze gowno i sprzedadza jako najlepszy miotacz na rynku!100%pewnosci a potem ktos kto sie nie zna powie ale gowno gaz nic nie daje i tylko rozdraznie....zenada
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a to cos dla ludzi o mocnych nerwach miotacz pieprzowy w pianie kontra waz......... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Test taniego pieprzowca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...............Każdy producent coś tam podaje ważne jest to czego nie podaje.
Podaje tylko to co wg prawa podać musi Pewne szczegóły to już tajemnica każdego z producentów..
A przy okazji może ktoś wie czy UDAP jest już dostępny w Polsce. Ma ktoś zródełko ?
Napisano Ponad rok temu
Co do tematu francuskich CS-ów mam kolege ktory od dawna uzywal tych miotaczy jeszcze jak byl CBM i zawsze byl zadowolony do dzis jak go spotkam i rozmawiamy na ten temat twierdzi ze za nic niechce pieprzu jak mowie ze slyszalem ze albo slabo albo wcale nie dzialaja na pijanych lub nacpanych,a on na to ze wypij duzo wodki lub sie nacpaj czego chcesz to ja ci psikne to zobaczysz czy dasz rade walczyc Zawsze nosi 75ml Forca w samochcodzie ma gasniczke ARMll wiec cos w tym jest.....ja w zyciu uzylem z dwoch puszek Force w zelu i zawsze dzialal zdazylo mi sie zagazowac ze tak powiem nachlanego koksa i efekt powalajacy jedyne co mnie odrzuca od francuzow to wydajnosc duza puszka 75ml wystarcza mi na jakies 6 konkretnych strzalow jedynie gasnica czy to 300 czy 500 jest tak samo wydajna jak i pieprzowki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu