Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możliwe, że będzie to 10% ale druga wartość 0,33%
Pewno produkuje ta sama firma i w takim samym stężeniu jak te gazy dla hpe (hi-max etc.)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapewne tyle samo co gaz do atakuA orientujecie się ile taki gaz do samoobrony kosztuje?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z góry zaznaczam, że przeczytałem z 50 stron tego tematu wstecz, pooglądałem filmiki, ale szczerze mówiąc jako laik nie widzę różnicy pomiędzy typowymi gazami. I tu rodzi się moje pytanie - jaki gaz polecacie do wożenia w boczku samochodu? Gaśniczka to moim zdaniem zdecydowanie za gruby arsenał, myślałem nad jakimś w okolicach 100ml. Kiedyś, z 3 lata temu kupowałem ojcu Foxa 5.3 i OC 17 (dobrze je nazwałem?). Niestety ojciec miał przyjemność ich użyć, więc muszę kupić nową puchę jemu jak i sobie. Zamawiałem je z hotspray. Zmieniło się w coś w gazach? Pojawił się nowy lider? Skąd można kupić nowe (data produkcji) i oryginalne gazy? Dziękuje za odpowiedzi, Paweł.
Napisano Ponad rok temu
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
edit: jak sprawdzić sprawność otrzymanego gazu? Czy robi się to pojedynczym, krótkim psiknięciem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z góry uprzedzam jeszcze jedno pytanie , jak zobaczysz datę na foxie miesiąc , dzień ,rok to będzie to data napełnienia , a nie ważności , nie wystrasz się , jest ważny 3 lata od tej daty .Jak chcesz możesz sprawdzić ,krótkim psiknięciem , ale ja osobiście tego nie robię , markowy gaz na ogół jest sprawny na 99,99% .Pozdrawiam ;-)
Tak jak wspomniałem, miałem już zarówno Foxa jak i OC-17, więc o tej dacie wiedziałem. Nie mniej jednak, dziękuje Spytałem bo wtedy szukałem czegoś typowo "kieszonkowego", a i minęły prawie 4 lata od tamtej pory, więc wolałem się upewnić czy się żaden nowy lider nie pokazał w tym czasie. Bezpieczeństwo to segment życia w którym nie ma miejsca na kompromisy, więc wolałem dopytać. Na codzień wożę teleskopa, jednak dwa dni temu zagadał do mnie na parkingu rom, sprzedający oryginalne perfumy (Boos i te sprawy ), strasznie natrętny, ciężko było go spławić, więc użyłem mocniejszych słów, po czym zamachał mi motylkiem. Zdziwiło mnie to, bo pewnie z policją często się widują Nie mniej jednak, ze zdrowego rozsądku z samą pałką mógłby być z nim problem, więc zdecydowałem się na gaz jako dodatek. Ot, taki mały offtop. Dziękuje jeszcze raz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 33
0 użytkowników, 33 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu