Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S mam pytanie bo nie ogarniam,dwa 1 filmy przedstawiają ten sam gaz czyli fox stream
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
więc czemu tak jak na moje oko roznie leca?jeden jak strumien ale tak jakoś chmurkowo(nie wiem jak to wytlumaczyc) a drugi taki prawdziwy gruby glut??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rożnie lecą bo różne pojemności przez co inne ciśnienie.P.S mam pytanie bo nie ogarniam,dwa 1 filmy przedstawiają ten sam gaz czyli fox stream
więc czemu tak jak na moje oko roznie leca?jeden jak strumien ale tak jakoś chmurkowo(nie wiem jak to wytlumaczyc) a drugi taki prawdziwy gruby glut??
Napisano Ponad rok temu
Co do pojemności to zarówno ten 120 ml (test w pokoju) jak i 60 ml (Dorf czy jak mu tam is on fire) leca podobnym rozproszony strumieniem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S a tak z ciekawostek przejeżdzałem koło smyka(Warszawa) w kierunku pl.na rozdrożu i co widze,jakiś sklep z wiatrówkami i napis na pół metra GAZY,Żele był ktoś?pojadę i zobaczę asortyment ale bodejrzewam ze KO i TW1000
Napisano Ponad rok temu
leci tak samo?
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie przed chwilą tak zrobiłem i leci do góry nogami jak rasowy crossfire a nie jak spray do mebli z biedronki dezodorant to samotrzymaj dezodorant 'prosto' i psiknij, potem trzymaj do góry nogami i psiknij.. (nie wstrząsaj!)
leci tak samo?
Napisano Ponad rok temu
sabre - cs
A może to był pieprzowy wraz z gazem CS.
Napisano Ponad rok temu
Co do sabre magnum - to wlasnie w taki sposob psika, i jak widac jak na takiego sredniaka reakcja natychmiastowa
Napisano Ponad rok temu
Sabre na tym forum ma 'kiepską'opinie przez niektóre osoby np. Cizzia lub Fedormajk,którzy zawsze jechali po Sabre a wychwalali Oc-17,Foxa itp.A pamiętajmy żę równie ważne co moc gazu jest też niezawodność a nigdy nie słyszałem aby Sabre sie rozszczelnił,stracił ciśnienie itp.a np taki Oc-17 komuś tam nie psiknął lub ktoś tu pisał żę nowy z Hot Spray ma rurke zabarwioną gazem.Sabre zarzucało sie ze kolo po piwku w czapce poprostu sobie gada i nic,ale oczu to nie otworzył A tu np.jest filmik jak gościu dostał frontiersmanem nie otworzył oczy i dupa niczego to nie dowodzi że ktoś nie drze ryja i nie trze nim po chodniku.
Zaraz,że Sabre nie uznaję? Sabre Frontierek czemu nie. Crossfire w sumie rewelacja za działanie przy odwróconej puszce.Ja po prostu lubiłem zawsze te mocne lub wyrafinowane.
. Z dostepnych w Polsce pochwalę OC-17 te z USA za moc i długie działanie i trudną zmywalnośc z gęby oraz Fox za niemal natychmiastowe działanie. Najlepszy był dla mnie Hi-Power - obecnie nie dostepny raczej. Mam ostatnie dwa i raczej trzymam na czarną godzinę . Ostatnio wpadł mi w ręce UZI i ... jestem pod wrażeniem. Reszta gazów pieprzowych wg mnie jest za slaba ,żeby gwarantowała pewność w sytuacji gdy np. jestem sam i nie mam pomocy. Dla ochroniarzy i na bramki mogą być przydatne niemal każde i takie oni kupują i też sobie chwalą.
CS już przestałem uzywać.
Napisano Ponad rok temu
P.S wiesz może ile wysokoścki ma crossfire mk3.5 z military??
Napisano Ponad rok temu
kup ten - niezła promocja;d
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dziękuję, dobranoc
...nie wiem czy jakieś geje sie mną nie zainteresują :roll: jak zobaczą taką armate w kieszeni
hehe
Napisano Ponad rok temu
strasznie cienki ten sik
Napisano Ponad rok temu
mam pytanie do Daniela i innych którzy używali sabre red niebieskiego w strumieniu i hi maxa.
czy one maja taki cienki jak dupa węża sik? czy łatwo tym oblać twarz i oczy...bo np. w przypadku 2 napastników trza spryskać dwa ryje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 32
0 użytkowników, 32 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu