Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Ja merdam ogonem że mały fogger w końcu jest A co do sabre to jak ktoś pisał - mi to wygląda na obejście angielskich przepisów i nie mam pojęcia po co sprowadzali to, "przestraszy i chwilowo oślepi" - pfff...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zazwyczaj mnie bawisz,ale teraz spadłem z krzesła psim obowiązkiem sklepu jest sprawdzadz daty ważności i powinni nie dość ze wymienić to dać 2-gratis za debilną pomyłke(lub celowe działanie)bo gaz przeterminowany może kosztować kogoś zdrowie,to nie zepsuty snickers ze zje i dostanie srania,tylko użyje nie wystrzeli i straci zęby.A gaz mu wymięnią na 100% a na jego miejscu nawrzucałbym kierownikowi tego burdelu nazywanego sklepem bo jego obowiązkiem jest wiedziedz co sprzedaje.Ważność gazu sprawdza sie w trakcie zakupu
Reklamacja raczej nie będzie uznana.
Chyba że po cichu naślesz na nich kontrolę w trakcie której okaże sie, że maja przeterminowane gazy z podobną albo identyczną datą ważności jak twój. W sumie to teraz wszystko zalezy od dobrej woli sklepu. Moze im się faktycznie przydażyła jakaś koncówka magazynowa.
P.S inna sprawa ze kupił gaz 25ml co pewnie nie skończy sie dobrze i nigdy nie zrozumiem co ludzie mają z tym kupowaniem bezuzytecznych malenstw.
Skoro słusznie uznajesz ,że ważność gazu jest taka ważna to trzeba tym bardziej ją sprawdzać w trakcie zakupu. Proste. Za gapowe się płaci. Nie wiem dlaczego masz do mnie pretensje. To moje zdanie. Jak mi na czymś zależy ( zdrowie moje i rodziny) to sprawdzam 5 razy. Mam gdzieś ,że innym nie zależy albo są zwykłe gapy. Takie jest życie. A my tu jestesmy po to, żeby nieuczciwych sprzedawców wskazywać. Przecież nie pisałem, że sklep jest w porządku.
radnus: a mnie irytuje twoja głupota a może tylko roztargnienie . I plizz nie płacz tu więcej nad rozlanym mleczkiem . Zrób sobie tym gazem testa. Tu na forum wielu lubi takie fajerwerki.
Poza tym : wg mnie Fox 5.3 Cone 60ml
mocna chmura, i b.dobry zasięg. Pewnie im się trafił przeterminowany
Napisano Ponad rok temu
tak, to mnie irytujesz, ale ja nie mam żadnego przeterminowanego gazu i swoje sprawdziłem, przy okazji pokazując Wam.
Zastanów się następnym razem zanim zaczniesz mnie atakować i zmyślać głupoty...
Napisano Ponad rok temu
P.S zgadzam sie ze takie sklepy jak [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] trzeba piętnować
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem o czym Ty pierdolisz..
tak, to mnie irytujesz, ale ja nie mam żadnego przeterminowanego gazu i swoje sprawdziłem, przy okazji pokazując Wam.
Zastanów się następnym razem zanim zaczniesz mnie atakować i zmyślać głupoty...
Heh faktycznie to nie tobie ten gaz sprzedali OK, ale i tak bez sensu lamentowałeś w temacie co sklep powinien a co nie powinien sprzedawać, no jak dziecko małe bo sam wiesz jak jest. Wg mnie nie ma sensu kolegi z tym gazem kierować do rzecznika itp bzdury bo tylko czas straci I to chciałem powiedzieć. Zdrowy rozsądek nie powinien cie irytować
Dobre sklepy były tu wymienione a kto chce kupować w innych to niech sprawdza wszystko łącznie z resztą w kasie i terminem przydatności "do spożycia" Zreszta lepiej wszystkim patrzeć na ręce. Ja tak robię. Raz nie sprawdziłem .... to był majonez .... nie będę wam opowiadał
Napisano Ponad rok temu
Fedor nie mam do Ciebie pretensji poprostu miałem inne zdanie i je wyraziłem szacun
P.S zgadzam sie ze takie sklepy jak [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] trzeba piętnować
Powinniśmy piętnować nie tyle sklepy ale konkretnie ich złą obsługę , zachowanie i zwyczaje. I co ważne, musi być to prawda
Pamiętajmy bowiem o prawie aby w tym pietnowaniu na zabrnąć czasem za daleko i nie narobić sobie przy okazji problemów prawnych bo cytuję:
"Pomawianie na forach internetowych może zostać zakwalifikowane jako przestępstwo, o którym mowa w art. 212 par. 2 kodeksu karnego. Osoba, która za pomocą środków masowego komunikowania pomawia inną osobę, instytucję, osobę prawną o takie postępowanie, które może poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania, popełnia przestępstwo zagrożone karą grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat dwóch."
BTW: Tylko się radnus kolego znowu nie irytuj proszę
Napisano Ponad rok temu
tyle w temacie militaria o zadnym naciąganiu mowy nie ma,wystarczy poczytać opinie w internecie.Fedor ten gaz Sabre co był wczesniej pokazany jako cone to serio stream?bo podoba mi sie sposob miotania gdyz jest bardzo podobny moim zdaniem do Uzi a więcej Uzi kupić nie zamierzam :-) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
http://www.ceneo.pl/283-0a
tyle w temacie militaria o zadnym naciąganiu mowy nie ma,wystarczy poczytać opinie w internecie.Fedor ten gaz Sabre co był wczesniej pokazany jako cone to serio stream?bo podoba mi sie sposob miotania gdyz jest bardzo podobny moim zdaniem do Uzi a więcej Uzi kupić nie zamierzam :-) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Przypomnij link z tym SABRE bo wypadło mi z głowy. Dla mnie to gdyby leciał tak jak na tym filmie to bardzo by mi pasowało:
Przy okazji zobaczcie taką kaburę - genialna:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ta kabura genialna,ciekawe czy mozna gdzies dostac :? a co najważniejsze chroni gaz,mój ostatnio cały sie powgniatał na sankach (tak mam 28 lat) ale po piwku sanki fajna sprawa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uzi to jest to samo co Smith&WessonCzy oc-17, uzi i fox w strumieniu ze wzgledu ze maja identyczny szeroki wylot pryskaja podobnie (tak jak na filmikach foxa)?
A tu test Uzi
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jest data produkcji.Witam. Dzisiaj przyszedł do mnie zamówiony Police Magnum OC-17 z hotspray.pl Na spodzie puszki widnieje data 08/10/2009. Chciałbym się upewnić czy to aby na pewno data produkcji a nie przypadkiem termin ważności? Czy ktoś się orientuje w tej sprawie?
Napisano Ponad rok temu
OK, wielkie dzięki. W sumie jak składałem zamówienie to jeszcze sam na wszelki wypadek do nich pisalem, żeby dali mi gaz z możliwie najdłuższą datą ważności, po to aby uniknąć jakichkolwiek przekrętów.To jest data produkcji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Screamer
First Defence
Ćwiczenia akademi policyjnej
Sabre Red Crossfire
Napisano Ponad rok temu
Pojawiły się nowe filmiki na yt
No i juz się zakładam. Na pierwszym dostał co najmniej Foxem a na drugim jak widać zwykłym SABRE co widać i nie słychać
To jest data produkcji.Witam. Dzisiaj przyszedł do mnie zamówiony Police Magnum OC-17 z hotspray.pl Na spodzie puszki widnieje data 08/10/2009. Chciałbym się upewnić czy to aby na pewno data produkcji a nie przypadkiem termin ważności? Czy ktoś się orientuje w tej sprawie?
Zgadza się czyli musi tam być napisane BORN ON:08/10/09 Zgadza się? Czyli będzie ważny przez jakieś 3 lata od tej daty. Wg mnie podziała dłużej ale ja nie ryzykuję. Kupuję nastepny po kilku latach.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 13
0 użytkowników, 13 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu