Jeśli chodzi o stukot nie martwił bym sie,walthery i niebieskie Sabre też (stukają) i nie mam pojęcia czemu trzymałem klapke,guzik itp i tak słychać :roll: wie ktoś o co biega??
Wydaje mi się że w zaworku jest stalowa kulka i to ona powoduje stukot.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o stukot nie martwił bym sie,walthery i niebieskie Sabre też (stukają) i nie mam pojęcia czemu trzymałem klapke,guzik itp i tak słychać :roll: wie ktoś o co biega??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Owszem On co nie zmienia faktu za zanim rozkminił ze inter-ark sprzedaje podróby ostro je zachwalał(może miał na myśli oryginały a zachwalał inter-ark bo myślał ze są identyko jak te z którymi miał do czynienia,tego nie wiem) aż sam kupiłem dla kumpla bo prosił o coś dobrego i jak psiknął w drzewo to ledwo doleciało a całą chmurą dostałem ja stojąc ze 3 metry z boku a wiatr lichy ze hoho gaz mocny ale zasięg a la nato.Orginału nie miałem w ręku,ale po filmie widzę że "demonem"zasięgu to on nie jest.Jeszcze raz powtarzam że nikomu nic nie zarzucam,poprostu zawiodłem sie i wydałem około 50 zł na coś zamiast czego wolałbym nosić Ko peeper bo co z tego ze słabszy jak przynajmniej doleci do przeciwnika a nie do mnie :?Najzwyczajniej nie rozumiem fascynacji niektórych OC-17 zwłaszcza tym z inter-ark bo chyba każdy widzi ze zasięg ma kiepski i można samemu się załatwić.wydawalo mi sie, ze to on rozkminil ze sa dwie wersje PM, ta nasza i U.S. a sam byl zwolennikiem PM z U.S.
Napisano Ponad rok temu
Owszem On co nie zmienia faktu za zanim rozkminił ze inter-ark sprzedaje podróby ostro je zachwalał(może miał na myśli oryginały a zachwalał inter-ark bo myślał ze są identyko jak te z którymi miał do czynienia,tego nie wiem) aż sam kupiłem dla kumpla bo prosił o coś dobrego i jak psiknął w drzewo to ledwo doleciało a całą chmurą dostałem ja stojąc ze 3 metry z boku a wiatr lichy ze hoho gaz mocny ale zasięg a la nato.Orginału nie miałem w ręku,ale po filmie widzę że "demonem"zasięgu to on nie jest.Jeszcze raz powtarzam że nikomu nic nie zarzucam,poprostu zawiodłem sie i wydałem około 50 zł na coś zamiast czego wolałbym nosić Ko peeper bo co z tego ze słabszy jak przynajmniej doleci do przeciwnika a nie do mnie :?Najzwyczajniej nie rozumiem fascynacji niektórych OC-17 zwłaszcza tym z inter-ark bo chyba każdy widzi ze zasięg ma kiepski i można samemu się załatwić.wydawalo mi sie, ze to on rozkminil ze sa dwie wersje PM, ta nasza i U.S. a sam byl zwolennikiem PM z U.S.
P.S cały mój wywód poświęcony jest OC-17 w chmurze bo żelu nie miałem i nie wiem jak sie sprawuje.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Powiem tak: PM OC-17 z Inter+arku fakt ,że równy nie jest. Te z dyszą US Patent miały przyzwoity zasieg
.
Napisano Ponad rok temu
Powiem tak: PM OC-17 z Inter+arku fakt ,że równy nie jest. Te z dyszą US Patent miały przyzwoity zasieg
.
Człowieku Ty to nazywasz "przyzwoitym zasięgiem? Ja przez ten przyzwoity zasięg gdy zaufałem opiniom mało co porządnego w******* nie dostałem przy okazji gazując kolegów zamiast przeciwnika. A wcale z takiego daleka nie psikałem... (To były moje początki z gazami, ale nie zmienia to faktu, że tandeta). Krzywdę można tym sobie zrobić. Co z tego, że działanie dobre skoro może się obrócić przeciwko nam? Dla mnie zasięg to jeden z NAJWAŻNIEJSZYCH o ile nie najważniejszy element. Co z tego, że będę miał np super hiper ekstra gaz 99% OC i 13 mln SHU jeśli zamiast przeciwnika trafi mnie? (Piszę o tych starych OC-17 z inter-ark.)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu