Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
KO w ustach przy nim to było piekło... Nie rozumiem tego po prostu.
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Edit
AAAAA mogę edytować posty w końcu xd
Napisano Ponad rok temu
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Kolego danielw2208 właśnie napisałem ze porównywałem FOXA z tymi waszymi super zabawkami i jakoś blado przy nim wypadły o czymś to świadczy a ty na jakiej podstawie twierdzisz ze jest słabszy po cyferkach na puszkach? to nie jest żadną wykładnią skuteczności ani nawet ostrości ale ja nikogo nie ben de przekonywać każdy kupuje co chce jego sprawa.
Kolego z ciekawości zapytam, porównywałeś z Sabre? Dla mnie wykładnia "mocy" to zawartość MC. Nie mam nic przeciwko Foxowi, po prostu lubię uczciwość w handlu, a nie marketingowe wychwalanie słabizny. Prosty chwyt marketingowy-wystarczyło napisać na puszce że Fox ma 5,3mln SHU. Tymczasem to chwyt reklamowy bo to użyta baza ma
35%/5,3mln SHU a w opakowaniu jest jej 2%!
W dodatku widziałem kilka filmików jak po Foxie ludzie otwierają oczka...
Natomiast nie widziałem żeby ktoś otworzył oczy po Sabre...
Żeby była jasność, każdy kupuje co chce i za ile chce. Ale kupujcie będąc świadomi co kupujecie.
Pozdrawiam Gazomaniaków!
Napisano Ponad rok temu
HI-POWER - drogi
FOX - sciema,ze niby niema takiej mocy jak pisza
SABRE - sredni (cos w tym stylu)
... itd :roll:
Napisano Ponad rok temu
daniel dziwne, ze nie zaniepokoil cie filmik na ktorym gosc w czapce wali sobie sam strzal za strzalem z sabre a filmik na ktorym ktos zaraz po dostaniu prubuje otworzyc oczy i to z mizernym skutkiem juz tak....
Napisano Ponad rok temu
ale tylko dlatego, ze malo osob ma ten importowany oc-17, gdyby byl popularniejszy pewnie wiecej osob by cos do niego mialo.
daniel dziwne, ze nie zaniepokoil cie filmik na ktorym gosc w czapce wali sobie sam strzal za strzalem z sabre a filmik na ktorym ktos zaraz po dostaniu prubuje otworzyc oczy i to z mizernym skutkiem juz tak....
Był na forum film z udziałem Foxa gdzie gość po chmurze gazu otwierał oczy kilkakrotnie.
Dla mnie to wystarczy.
Jeżeli jest film żebym mógł zobaczyć że ktoś otwiera oczy kilkakrotnie po Sabre to "odszczekam" wszystkie niepochlebne opinie które napisałem o Fox Five.
Sprawdzałem kilka gazów żeby wyrobić sobie opinię, i wiem czego mogę się po Sabre spodziewać.
Dziwi mnie tylko jedna sprawa a mianowicie dotychczas każdy gaz był oceniany po zawartości MC w danym gazie. Gardzone i to bardzo były gazy z zawartością MC na poziomie 1,33% np. Sabre, HiMax, itd.
Tymczasem Fox Five ma aż o,66% a wychwalany jest..... Dziwne, prawda?
Fox jest markowy, szybko działający i tylko tyle.
Jako ciekawostkę podam że Fox Green ma 1,22% MC ( 2x więcej MC niż Five) to według marketingu powinno być 10,6mln SHU!!!
Nie będę się śmiał jak co poniektórzy "kupujący po cichu" po prostu pozostanę przy "swoim" Sabre i Hi-Maxie.
Ps. Centus 85 nie miej do mnie żalu o ten opis foxa.
Pozdrawiam Gazomaniaków!
Napisano Ponad rok temu
A po tym jak wczoraj się przypomniałem tutaj na forum(bo nie pisze zbyt często) to od razu wiele maili i prywatnych wiadomości chyba to też zasługa AXEL1
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
chodzi o tego murzyna co chwile po dostaniu strzala mrugnol kilka razy a potem nurkowal w wiadrze?Był na forum film z udziałem Foxa gdzie gość po chmurze gazu otwierał oczy kilkakrotnie.
Dla mnie to wystarczy
Napisano Ponad rok temu
chodzi o tego murzyna co chwile po dostaniu strzala mrugnol kilka razy a potem nurkowal w wiadrze?Był na forum film z udziałem Foxa gdzie gość po chmurze gazu otwierał oczy kilkakrotnie.
Dla mnie to wystarczy
Między innymi.
Swoją opinię napisałem, więcej się nie wypowiem na temat Foxa z szacunku dla Centusa 85. Stara się kolega, "sprowadza" zabawki a może w przyszłości sprowadzi choćby Greena, wówczas znajdzie w mojej osobie klienta. :wink:
Napisano Ponad rok temu
z tego ladna chmurka leci 8O
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pryskanie
Reakcja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakieś oczojebiste puszki gazów pieprzowych.
Kamikazee, z całym szacunkiem ale nie znasz się. :wink:
I co z tego że mają 5% OC, wystarczy że będą "sprowadzone" i po 200zł i mamy kolejny "kultowy supergaz"
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 26
0 użytkowników, 26 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu