Mocne to te które zachwalał tu kolega cipcia. A że kosztują sporo?[b] No cóż ... najczęściej tyle masz za ile kupujesz.
Kolego przeginasz ze swoimi tekstami! Wydałem na gazy ponad tauzena zł ale nie jestem tak naiwny jak Ty żeby dać się naciągnąć na coś za 200zł. Postaw to sobie za szybką i módl się do niego. Rozumiem że nie możesz zrozumieć i pojąć że ktoć Cię wykręcił!
Sorry Twój problem! Skończ z tekstami że HP jest taki super bo taki drogi!
Twoja naiwność i wazeliniarstwo są proporcjonalne do ceny którą zapłaciłeś.
Wali mnie twój pajacowaty styl komentarzy.
Swoje wiem a gazy sprawdziłem koleżko i ja i znajomi.
Kupuj więc tanie SABRE i ciesz się leszczu barowy
Rozumiem że tobie mama czy babcia dała pieniążki, (no może dwa lata ciułałeś zbierając truskawki) a ty zamiast łopatki i wiaderka do piasku kupiłeś "straszliwy" gaz HP. Myślisz że teraz jesteś jak ZEUS i wszyscy będą ci się kłaniać. Niech się cała Polska dowie że wydałeś 200zł na "straszliwy"gaz... Jaki to zrobiłeś "boski" interes....
Koledzy już proponują ci "straszliwe" gazy za 500zł To dopiero moc!!! 500zł!!! To będzie jak w tej Chińskiej reklamówce, wyciągniesz i koleś ucieka z rękami na ryju.
Choć zanim nazbierasz truskawek za te 500zł to ten S&W sie przeterminuje.
Jestem w stanie zrozumieć że to był "zakup życia" Ale posłuchaj się starszych kolegów-DAŁEŚ SIĘ NACIĄGNĄĆ!!!
Oczywiście że będę kupował SABRE!!! Jest tani, sprawdzony, renomowanej firmy. Amerykańska jakość za rozsądne pieniądze! Jest do tego do czego został stworzony w zupełności WYSTARCZAJĄCY!!!
A wracając do tematu ciągle piszesz cipcia, cipcia ty tą cipcię chyba masz.... i stąd ten post że coś cie wali....
Nie bedę więcej z tobą dyskutował, jesteś poniżej mojego poziomu.
Pozdrawiam Gazomaniaków