Brawo! Rób tak dalej to w końcu kogoś zabijesz, a samemu wylądujesz w pudle. :roll:z obserwacji... batonem jak w leb nie jebniesz to tylko podkurwia
zniknij silo niczysta
Napisano Ponad rok temu
Brawo! Rób tak dalej to w końcu kogoś zabijesz, a samemu wylądujesz w pudle. :roll:z obserwacji... batonem jak w leb nie jebniesz to tylko podkurwia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie zawiódł, ale na szczęście nie na ulicy, tylko w czasie pierwszego testu. To był czerwony Red Pepper Gel 40 ml (zresztą mam go do dziś, bo jeszcze ani razu nie użyłem go w realnym starciu). Siłowałem się z przyciskiem i nie dałem rady psiknąć (coś tam syczało, a z dyszy wylewały się tylko krople cieczy i spływały po pojemniku). Strach pomyśleć co by się stało, gdyby taka sytuacja następiła w trakcie obrony przed potencjalnym napastnikiem! Po chwili jednak spróbowałem ponownie i tym razem dmuchnęło już całkiem konkretnie, ale odniosłem wrażenie, że trochę zniosło wystrzeloną zawartość (tak jakby do góry i lekko na skos). Jakieś pół roku później spróbowałem ponownie (najpierw psiknął mój kumpel, a po chwili ja) i już nie było żadnych problemów, ale wiał dosyć silny wiatr i momentalnie rozwiało wystrzeloną chmurę gdzieś na bok. Gdybyśmy stali pod wiatr, to z pewnością wrócilibyśmy do domu cali pomarańczowi.to ja zapytam - ilu z was zawiodl gaz na ulicy? i w jaki sposob zawiodl? (nie dzialal w ogole, slabe cisnienie, brak wyszkolenia i przez to nieskutecznosc obrony itd)
W temacie o pałkach teleskopowych znajdującym się w tym dziale ktoś wkleił mapkę z najbardziej newralgicznymi miejscami na ludzkim ciele. Głowa została pomalowana na czerwono, co oznacza, że cios w nią wymierzony może okazać się śmiertelny. Owszem, niejeden już dostał w głowę i przeżył, ale po co niepotrzebnie ryzykować? Pamiętaj, że baton to wykonana z hartowanej stali pała, a nie zwinięta w rulon gazeta.zniknij silo niczysta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale nie zabić, no chyba, że ktoś ma piątkową "Wyborczą" ze wszystkimi dodatkami w środku i napieprza nią typa przez ładnych kilka godzin.Gazeta tez mozna znokautowac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale nie zabić, no chyba, że ktoś ma piątkową "Wyborczą" ze wszystkimi dodatkami w środku i napieprza nią typa przez ładnych kilka godzin.Gazeta tez mozna znokautowac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niehartowane zrobione są z metalu, więc tym akurat też można łatwo zabić. :?tylko jak masz niehartowanego batona to lepiej w glowe bo i tak sie zlamie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu