Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
panie Diriz miał pangaz Nato cs ? że pan sie naśmeiwa z tego gazu ?
[..] zgodze sie ze ma słaby zasieg nato ma nawet gorszy ale że jest holernei ostry to przyznam pozdrawiam nara
powalajacy post, musze przyznac...
moze wiec po kolei, wdam sie w dyspute chociaz 10 razy byla juz o tym mowa:
1. nie mialem gazu nato cs, ale jego cena i wyniki w ronych testatch mowia same za siebie.
2. jakiego gazu uzywa polska policja wiem doskonale, ale nie widze zwiazku z mitaczem nato cs. w odpowiednich tematach o rmg na budo sa filmiki o tym jak rozne miotacze (bez wzgledu na rodzaj substacji drazniacej) nie dzialaja kompletnie na spryskiwanych.
3. bron palna gazowa ktora mam w domu i ktora przetestowalem na lewo i prawo ma w moim przekonaniu w porownaniu z jetprotectorem (czyli ta plastikowa zabawka) ma kilka zasadniczych wad, a najwieksza jest mozliwosc trwalego okalczenia przeciwnika, czego przy pomocy jetprotectora zrobic sie nie da.
4. rozterki moralne szefostwa amerykanskiej policji mnie nie intresuja, jak na razie to jestem pod wrazeniem czystej polszczyzny w panskim poscie.
5 .
jeśli nie jets pan sponsorowany przez jakąś firme produkujacą pizeprzówki Sabre czyinną zmienisz pan zdanie
6.
szczegolnie cos o tym moga wiedziec dwaj napastnicy ktorzy po tym jak spryskalem ich czarnym pieprzowym anti-hundem duszac sie przyklekli sobie troche.Oczywiście nie powiem ze gaz pieprzowy jets bezuzyteczny oczywiscie sprawdza sie ale tylko i wyłącznei na psach ale te mei neiatakuja wiec nei jets mi potrzebny
7.
a dziekuje, na razie sprawdzil sie swietnie na ludziach i na psachżycze powodzenia ztym 17% centowym pieprzem
8.
jak na razie nie widze ku temu najmniejszych powodow.jeśli ejst pan niezależnym forumowiczem przyzna mi pan racje
pozdro
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam pytanko:w jakich testach wypadly slabo?
w takich, gdzie porownywane sa rozne rmg, i prosze nie pytac mnie o konkretne testy, bo jeden wkleilem i jak widze dysputant sie z nim nie zapoznal.
jesli opierasz sie swoich doswiadczeniach i przy pomocy tego miotacza udalo ci sie obronic no to w porzadku, nikt nie mowi ze tak nie jest, mi udalo sie to zrobic "psim" gazem i nie upieram sie ze jest najlepszy, bo nie jest (tak samo jak rmg NATO CS jest z dolnej polki tych produktow).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja właśnie zamierzam zmienić prawie pustego już zelowego Cannona na coś nowego. Cannona sprawdziłem i na ludziach i na psach. Cóż- zawsze dawał mi trochę czasu na opuszczenie "gorącego miejsca"= w moim zatem mniemaniu działał. Może tylko 10, może 15 min. Nie wiem bo nie czekałem, żeby się przekonać. Pytam więc, w czym są skuteczniejsze Walthery albo Sabre? Jak to sprawdzacie? Używacie i patrzycie na efekty?
Pytam zupełnie serio.
DT MK-3. Słyszeliście o czymś takim? Co to za grupa gazów?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdraiwam
Napisano Ponad rok temu
Powiedzmy ze interesuje mnie pieprzowy, najlepszy bylby chyba stozek. jaki wybrac, konkretnie????
Moglby ktos podsumowac ta dyskusje i napisac ktore omawiane gazy sa be a ktore cacy?
Widzialem w sklepie jakis gaz, bodajze Magnum 17% OC chyba, jakis hamerykanski policyjny, sprzedawca zachwalal, zachwalal rowniez equalizera. Ale jakos dla mnie na dziendobry koles nie wydal sie wiarygodny, raz ze tego equalizera chcial mi wcisnac malego cos kolo 10ml, a wczesniej jeszcze usilnie probowal mnie namowic na zel. na tym equalizerze zero informacji na temat skladnikow, koles mi powiedzial ze oprocz pieprzu daja tam chyba chilli.
Co z tymi sabre? jakie to w koncu? zele? stozki, mgly??? Pieprz, czy nie pieprz? czy w ogole warto je brac w porownaniu do innych dostepnych w sklepach?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ja o sabre (red sabre - nie wiem czy to o tych samych gazach mowimy) wiem tyle ze dwoch podpitych, aresywnych gosci, byly w stanie wylaczyc calkowicie ze wszystkiego od pierwszych milisekund po dostaniu, do 40 minut, a podejrzewam ze i dluzej (pozniej juz ich nei widzielismy)koncowka postu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ps.wiem ze ledwo rozumiecie co ja tam nabazgralem ale co tam
Napisano Ponad rok temu
8)
Napisano Ponad rok temu
8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 21
0 użytkowników, 21 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu