Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S w foxie czyta sie miesiąć.dzień.rok? dobzre pamiętam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W środę miałem nieciekawą sytuację z żulami. Ja oczywiście w garniaku, 22 już dawo minęła.
Skończyło się na słowach. Ale w ręku już miałem sabre i jakoś tak pewniej się czułem.
Dziś znowu późny powrót. Pewnie ok 1. A dziś piątek i koniec roku szkolnego, więc droga do domu znowu może być atrakcyjna...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
może warto zainstalować sprawdzanie pisowni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja zawsze miałem błyskawicznie dostarczoną przesyłkę, czy to z Hotspray'a czy też Globshop'a.Dziś powinien dorzeć fox w chmurze. Ale się spóźnia. Nie lubię sklepów internetowych bo zawsze coś jest nie tak:-\ Jakiś pech czy co? Te sabre to nawet nie zauważyłem jak gruby jest strumień. Ale ciśnienie o zasięg ma fajne.
Może poczta/kurier dał ciała.
Napisano Ponad rok temu
Ale to serio dziwnie tanio, bo z tego co widzę to za 60 ml zwykle chcą ok. 85zł.Namierzyłem sklep, gdzie za 90 foxa chcą 60 pln a 118 75 pln.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tw ci zadziała jak każdy budżetowy
na początku sezonu testowałem dokładnie ten:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mało go schodzi - dziewczynie ciężko było trafić, dopiero za 3 razem się udało - a chlupie jak by nadal ponad połowa była.
Po szyi poszło, po policzku, nic nie dało ale w oczy zaskoczyło.
Otworzyć się oczy da na krótką chwilę (ok sekundy raz na powiedzmy 5-10 sekund), ale to wiesz na trzeźwo, więc mogło by być z działaniem gorzej w praktyce.
Czasu nie zmierzyłem ale daje mu 30 minut do PEŁNEGO luzu przy słusznej dawce i spłukaniu wodą.
Odnośnie acetonu w nim się nie wypowiem, nie zauważyłem ani w trakcie go ani nie stopiło mi skóry
Lepsze to niż nic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokupiłem jeszcze kaburę, bo dwa gazy w jednej kieszeni źle leżą.
Mówiąc szczerze mam nadzieję, że nie będę musiał ich używać. Ale coraz częściej przekonuję się, że te zakupy to świetna inwestycja.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teortycznie za mała na Foxa 118( średnica 3,7 przy średnicy 3,5 kabury). Przy pasku leży badzo dobrze i zapięcie też ok. Na rzep. Szerokie i wygodne. Sabre mk3 trochę w niej ginie ale fox 89 leży zajebiś.ie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu