Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do marki UDAP to na dzień dzisiejszy mam informacje odonośnie tego, że firma nie chce wysyłać swoich produktów poza USA. W Europie jest ich przedstawiciel (rumuńska firma zajmująca się sprzętem dla myśliwych) jednak na dzień dzisiejszy posiadają jedynie gazy "na niedźwiedzie".
Po zapoznaniu się z ich cennikiem mogę powiedzieć, że ceny w hurcie są ponad dwukrotnie wyższe niż w sprzedaży detalicznej w USA. Przykładowo cena jaką mógłbym zaoferować np za ok. 10 uncjowy pojemnik z pokrowcem to około 250 zł brutto i to przy naprawdę minimalnej marży.
Jeżeli jednak byłby Pan zainteresowany marką UDAP to proszę o produkty, którymi byłby Pan zainteresowany i być może zbierając kilka zamówień uda się sprowadzić jakąś ilość na zamówienie.
W każdym razie na dzień dzisiejszy muszę zrezygnować z wprowadzenia UDAP do stałej oferty.
A i dostałem wymiary frontiersmana - ok 22 cm na 6cm. Zna ktoś może adres z takimi kaburami? Czy trzeba szyć samemu
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli do przenoszenia "firmowo" to mogę polecić mój patent:
Kieszeń na telefon/gps specops (Odcięte dno, doszyta taśma z napem) Szybkie i ciche a koszt 45zł za całość.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
(Mam dejavu czy już nie postowalem tego rozwiązania)
Możesz spróbować uderzyć też na forum orkana jak byś chciał coś custom z cordury - tak by się trzymało.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie, czemu na tej stronie piszą, że ten gaz jest tylko dla policji itp? W Polskim prawie nie ma podziału gazów na gazy dla cywili i mundurowych.
Napisano Ponad rok temu
Bo tak go sprzedaje dystrybutor na Polskęhttp://www.bestgun.pl/policyjny-gaz-obronny-pieprzowy-rmg-rsg-2000-zelu-65ml-p-722.html
Mam pytanie, czemu na tej stronie piszą, że ten gaz jest tylko dla policji itp? W Polskim prawie nie ma podziału gazów na gazy dla cywili i mundurowych.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Za taką cenę wolę kupić 2 x Sabre Red Crossfire.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
LOLŁEM!Jakis tam podzial jest jakby cie patrol legitymowal i znalazl u ciebie RMG 75 to na bank by ci go zabrali poniewaz nie byl on dopuszczony na rynek cywilny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ta taki HŁYT marketingowy.....firma IDC sprzedaje ten gaz tylko mundurom
rsg3 jest słabe, wiec policja chyba by podziekowała
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu