Ja merdam ogonem że mały fogger w końcu jest
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zazwyczaj mnie bawisz,ale teraz spadłem z krzesłaWażność gazu sprawdza sie w trakcie zakupu
Reklamacja raczej nie będzie uznana.
Chyba że po cichu naślesz na nich kontrolę w trakcie której okaże sie, że maja przeterminowane gazy z podobną albo identyczną datą ważności jak twój. W sumie to teraz wszystko zalezy od dobrej woli sklepu. Moze im się faktycznie przydażyła jakaś koncówka magazynowa.psim obowiązkiem sklepu jest sprawdzadz daty ważności i powinni nie dość ze wymienić to dać 2-gratis za debilną pomyłke(lub celowe działanie)bo gaz przeterminowany może kosztować kogoś zdrowie,to nie zepsuty snickers ze zje i dostanie srania,tylko użyje nie wystrzeli i straci zęby.A gaz mu wymięnią na 100% a na jego miejscu nawrzucałbym kierownikowi tego burdelu nazywanego sklepem bo jego obowiązkiem jest wiedziedz co sprzedaje.
P.S inna sprawa ze kupił gaz 25ml co pewnie nie skończy sie dobrze i nigdy nie zrozumiem co ludzie mają z tym kupowaniem bezuzytecznych malenstw.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem o czym Ty pierdolisz..
tak, to mnie irytujesz, ale ja nie mam żadnego przeterminowanego gazu i swoje sprawdziłem, przy okazji pokazując Wam.
Zastanów się następnym razem zanim zaczniesz mnie atakować i zmyślać głupoty...
Napisano Ponad rok temu
Fedor nie mam do Ciebie pretensji
poprostu miałem inne zdanie i je wyraziłem
szacun
P.S zgadzam sie ze takie sklepy jak [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] trzeba piętnować
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.ceneo.pl/283-0a
tyle w temacie militariao zadnym naciąganiu mowy nie ma,wystarczy poczytać opinie w internecie.Fedor ten gaz Sabre co był wczesniej pokazany jako cone to serio stream?bo podoba mi sie sposob miotania gdyz jest bardzo podobny moim zdaniem do Uzi a więcej Uzi kupić nie zamierzam :-) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uzi to jest to samo co Smith&WessonCzy oc-17, uzi i fox w strumieniu ze wzgledu ze maja identyczny szeroki wylot pryskaja podobnie (tak jak na filmikach foxa)?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jest data produkcji.Witam. Dzisiaj przyszedł do mnie zamówiony Police Magnum OC-17 z hotspray.pl Na spodzie puszki widnieje data 08/10/2009. Chciałbym się upewnić czy to aby na pewno data produkcji a nie przypadkiem termin ważności? Czy ktoś się orientuje w tej sprawie?
Napisano Ponad rok temu
OK, wielkie dzięki. W sumie jak składałem zamówienie to jeszcze sam na wszelki wypadek do nich pisalem, żeby dali mi gaz z możliwie najdłuższą datą ważności, po to aby uniknąć jakichkolwiek przekrętów.To jest data produkcji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pojawiły się nowe filmiki na yt
![]()
To jest data produkcji.Witam. Dzisiaj przyszedł do mnie zamówiony Police Magnum OC-17 z hotspray.pl Na spodzie puszki widnieje data 08/10/2009. Chciałbym się upewnić czy to aby na pewno data produkcji a nie przypadkiem termin ważności? Czy ktoś się orientuje w tej sprawie?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu