A napastnikowi psikamy w twarz z okrzykiem "żryj to!". :twisted:
Gorzej będzie jak jakiś "napastnik" każe nam to "zeżreć"
Napisano Ponad rok temu
A napastnikowi psikamy w twarz z okrzykiem "żryj to!". :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czołem
Wracając do owego "dziwnego" miotacza OC17 90ml dziś go sprawdziłem i ku memu lekkiemu zaskoczeniu wszystko jak najbardziej OK leci z zadawalającym ciśnieniem na jakieś 3 - 3,5m mam nadzieje że nie skapcieje po pierwszym użyciu.
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakby ktoś chciał tracić pieniądze na gasnice TW1000 to niech zobaczy jak szybko gość otwiera oczka i idzie do domu po zimne piwko ( wcześniej tylko raz splunał):
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj nie prawda najmocniejszy jest Cannon zielony każdy sprzedawca to wie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam właśnie wracam z dworca wschodniego i zakupiłem z ciekawości nato pepper spraj 50ml za 10zł żółciutki. Potraktuje go jako zabawkę i sprawdzę jak działa może mi się spodoba nawet zgrabny zbiorniczek ktoś miał z nim styczność?? Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Witam właśnie wracam z dworca wschodniego i zakupiłem z ciekawości nato pepper spraj 50ml za 10zł żółciutki. Potraktuje go jako zabawkę i sprawdzę jak działa może mi się spodoba nawet zgrabny zbiorniczek ktoś miał z nim styczność?? Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przeprowadziłem jeden test tego nato pieprzowego leci tak z metr chmura która pokryła by twarz ale dość przeźroczysta. W pokoju dusić to praktycznie nie dusiło trochę nos piekł to pewnie jest gaz na psy słaby może jak mi odwali to zrobię testy kliniczne na własnej skórze taka słabizna raczej nie zabije
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 18 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu