Może wreszcie będą dostępne Law Enforcement w stożku (heavy cone) albo/i trigger top?
Więcej szczegółów proszę. :-)
Nawet na tym forum podał że kontaktował się z Military i za 3 tyg (teraz już 2) mają mieć nową dostawę.
Sprawdzałem, rzeczywiście w dodatku w mailu mam info że dołożą do swojej oferty także inne oferty Sabre, te których obecnie nie mają.
Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też czekam z niecierpliwością! Taka chmurka 4,4oz....Może wreszcie będą dostępne Law Enforcement w stożku (heavy cone) albo/i trigger top?
Napisano Ponad rok temu
W Polsce? Ni ma.A czy w ogóle są dostępne gaśnice sabre?
Ja się ślinie na MK3.5 2.5oz cone, plus coś dla dziewczyny. Z drugiej strony tak sobie myślę że ten Uzi 60ml byłby dla niej idealny: tylko 10cm i niby stożek.Też czekam z niecierpliwością! Taka chmurka 4,4oz....
Może wreszcie będą dostępne Law Enforcement w stożku (heavy cone) albo/i trigger top?
Planowałem kupić Hi-Maxa 75ml i Uzi 60 i 90ml, ale nie wiem czy nie poczekać na nową ofertę military. Bo jak przyjdą mi gazy Uzi z tylko roczną (lub krótszą) datą ważności to szlag mnie trafi. Przykładowo mój Sabre Red LE MK3.5 w żelu ma jeszcze ponad 3.5 roku...
Napisano Ponad rok temu
Gazy Sabre napełnione są w połowie butelki. Wyczytałem że środkiem napędzającym jest azot. Z tego wynika że drugie pół wolnej przestrzeni opakowania to gazowy azot pod odpowiednim ciśnieniem.
Ciekawe czym (jakim nośnikiem) napełnione są miotacze w butelkach np 50ml w których jest 40ml gazu. Czyżby nie propan-butan?
Napisano Ponad rok temu
Nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale też się zastanawiam jak to możliwe że 65ml Sabre ma wysokość 123mm a Uzi 90ml tylko 120mm?Mała dygresja...
Gazy Sabre napełnione są w połowie butelki. Wyczytałem że środkiem napędzającym jest azot. Z tego wynika że drugie pół wolnej przestrzeni opakowania to gazowy azot pod odpowiednim ciśnieniem.
Ciekawe czym (jakim nośnikiem) napełnione są miotacze w butelkach np 50ml w których jest 40ml gazu. Czyżby nie propan-butan?
Skoro w buteleczce Sabre połowa zawartości to środek miotający to może wyrzuca gaz na większą odległość niż zminiaturyzowane produkty konkurencji?
Napisano Ponad rok temu
Viniciuss: gaz o który pytasz mozna nabyć, jak i wszystkie inne pojemnosci w tym sklepie:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[/code]
Dzięki za link. Strasznie amatorsko ten sklep wygląda, czy ktoś z Was robił w nim zakupy? Bo jestem zdecydowany kupić 60ml dla dziewczyny i 90ml dla mnie.
Ja złożyłem 16 kwietnia zamówienie na gaz S&W 60 ml w sklepie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i z góry zapłaciłem tego samego dnia przelewem.
Sklep nie odpisywał na maile - w końcu zadzwoniłem na numer telefonu podany na stronie. Sprzedawca powiedział, że niepotrzebnie złożyłem zamówienie i że powinienem najpierw zadzwonić do niego, a obecnie on tego gazu nie ma i specjalnie dla mnie go nie wyczaruje. Zażądałem zwrotu 54 zł (za gaz + przesyłkę) i do tej pory przelew nie pojawił się na moim koncie, gazu też nie ma. Zaczekam do przyszłego tygodnia, przedzwonię jeszcze raz do tego sprzedawcy, a jak to nie poskutkuje to będę musiał złożyć w prokuraturze zawiadomienie o przestępstwie z art. 286 k.k., bo to wygląda na ewidentne oszustwo.
S&W 60 ml chyba na stałe zniknęło z oferty militaria.pl. Czekam aż pojawi się UZI 60 ml w militaria.
Czy UZI faktycznie sypie stożkiem? Gdy wcześniej kupowałem dla siebie S&W 90 ml to sprzedawca w militaria.pl mówił, że UZI ma dokładnie taką samą głowicę jak S&W.
Napisano Ponad rok temu
W Polsce? Ni ma.A czy w ogóle są dostępne gaśnice sabre?
Fajnie by było gdyby do Military sprowadzili w ramach odświeżenia oferty chociaż to:
bo pewnie na to nie ma co liczyć:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moje S&W (120 ml i 90 ml) leją tak samo
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
gdyby allegro dopuszczalo obrot tym towarem... byloby pieknie....
Na Allegro powinni zezwolić na sprzedaż gazu. Gaz jest w Polsce legalny, a każdy Allegrowicz musi mieć 18lat. Nie lubią pieniążków?
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za link. Strasznie amatorsko ten sklep wygląda, czy ktoś z Was robił w nim zakupy? Bo jestem zdecydowany kupić 60ml dla dziewczyny i 90ml dla mnie.[/quote]
Ja złożyłem 16 kwietnia zamówienie na gaz S&W 60 ml w sklepie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i z góry zapłaciłem tego samego dnia przelewem.
Sklep nie odpisywał na maile - w końcu zadzwoniłem na numer telefonu podany na stronie. Sprzedawca powiedział, że niepotrzebnie złożyłem zamówienie i że powinienem najpierw zadzwonić do niego, a obecnie on tego gazu nie ma i specjalnie dla mnie go nie wyczaruje. Zażądałem zwrotu 54 zł (za gaz + przesyłkę) i do tej pory przelew nie pojawił się na moim koncie, gazu też nie ma. Zaczekam do przyszłego tygodnia, przedzwonię jeszcze raz do tego sprzedawcy, a jak to nie poskutkuje to będę musiał złożyć w prokuraturze zawiadomienie o przestępstwie z art. 286 k.k., bo to wygląda na ewidentne oszustwo.
S&W 60 ml chyba na stałe zniknęło z oferty militaria.pl. Czekam aż pojawi się UZI 60 ml w militaria.
Czy UZI faktycznie sypie stożkiem? Gdy wcześniej kupowałem dla siebie S&W 90 ml to sprzedawca w militaria.pl mówił, że UZI ma dokładnie taką samą głowicę jak S&W.[/quote]
Dzięki za ostrzeżenie.
W Militaria mają Uzi 60ml na stanie.
Napisano Ponad rok temu
W policji to podobno nawet po pierwszym użyciu wymieniają ale to zrozumiałe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odpowiedź na maila z dnia 1.05.2009
Witam! Za około 3/4 tygodnie spodziewamy sie nowej dostawy gazów pieprzowych ; wowczas na pewno bedą tez pojemniki powyzej 25ml ; jeśli chodzi o innych producentów gazów - proszę systematycznie sledzic nasza strone byc może w niedalekiej przyszłości pojawia sie również inne gazy . Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty. Pozdrawiam Seweryn Foryś --------------------------------------------- Firma Handlowa "tm" / Militaria.pl ul. Oławska 16 50-123 Wrocław tel. (71) 347-47-28 fax. (71) 347-47-57 mail - [email=sforys@militaria.pl]sforys@militaria.pl[/email] --------------------------------------------- Militaria.pl - Sieć sklepów z bronią
Napisano Ponad rok temu
W militaria pieprzą bzdury,jak kupowałem u nich rok temu S@W 90ml to mial ważnośc 2.5 roku,a jak ostatnio kupowałem to tylko rok i jeszcze pudełko zniszczone i wgiety troche 8O Jak ktos napisał mają stare dostawy i robią wode z mózgu lub jakiś ich "wielki"szef każe tak gadac aby ludzie czesciej kupowali nowy.Mi tez kiedys wyskoczyli z tekstem ze data waznosci to rok od PIERWSZEGO uzycia :roll: to ja do niego ze producent pisze ze po zakupie przetestować mechanizm to po cholera umieszczaja tez date waznosci np 2 lata skoro i tak do roku niby sie skraca? 8) To juz sie nieodezwalViniciuss: gaz o który pytasz mozna nabyć, jak i wszystkie inne pojemnosci w tym sklepie:
pozdrawiam,
[/code]
Dzięki za link. Strasznie amatorsko ten sklep wygląda, czy ktoś z Was robił w nim zakupy? Bo jestem zdecydowany kupić 60ml dla dziewczyny i 90ml dla mnie.
W militaria mają 60ml na stanie, rozmawiałem z konsultantem - powiedział mi m.in że data ważności to rok od daty produkcji. 8O
Napisano Ponad rok temu
Co do dostępności 60 ml i 90 ml to najlepiej zadzwonić bezpośrednio do stacjonarnego sklepu Militaria.pl na stronie nie mieli 60 ml S&W ale w sklepie był.
Odpowiedź na maila z dnia 1.05.2009Witam! Za około 3/4 tygodnie spodziewamy sie nowej dostawy gazów pieprzowych ; wowczas na pewno bedą tez pojemniki powyzej 25ml ; jeśli chodzi o innych producentów gazów - proszę systematycznie sledzic nasza strone byc może w niedalekiej przyszłości pojawia sie również inne gazy . Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty. Pozdrawiam Seweryn Foryś --------------------------------------------- Firma Handlowa "tm" / Militaria.pl
Mnie to samo mówili przez telefon jakieś 2 tygodnie temu
W czwartek dostałem automatycznie wysłany mail z powiadomieniem, że UZI 60 ml już jest dostępne, ale na stronie widać, że w sklepach jeszcze nie ma. Dzwoniłem do Gdyni i pracownik militaria.pl powiedział, ze skoro dostałem maila to gazy dotarły do magazynu głównego, a oni w Gdyni dostawę mają w poniedziałek.
Napisano Ponad rok temu
Nie sądze aby okres ważności skracał się po pierwszym użyciu, bo niby dlaczego?
Napisano Ponad rok temu
Czyli to by były nowe te 60tki?Mnie to samo mówili przez telefon jakieś 2 tygodnie temu
W czwartek dostałem automatycznie wysłany mail z powiadomieniem, że UZI 60 ml już jest dostępne, ale na stronie widać, że w sklepach jeszcze nie ma. Dzwoniłem do Gdyni i pracownik militaria.pl powiedział, ze skoro dostałem maila to gazy dotarły do magazynu głównego, a oni w Gdyni dostawę mają w poniedziałek.
Rozmiar w sam raz do kieszeni koszuli. 8)
Napisano Ponad rok temu
Czyli to by były nowe te 60tki?
Mnie to samo mówili przez telefon jakieś 2 tygodnie temu
Rozmiar w sam raz do kieszeni koszuli. 8)
Na to wygląda, bo ostatnio mieli wyczerpany zapas UZI 60 ml (S&W 60 ml zresztą też) i dopiero w czwartek przyszło do mnie info mailem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 12
0 użytkowników, 12 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu