Rozmowa sprzed chwili (live chat na militaria.pl).Czyli to by były nowe te 60tki?
Mnie to samo mówili przez telefon jakieś 2 tygodnie temu
W czwartek dostałem automatycznie wysłany mail z powiadomieniem, że UZI 60 ml już jest dostępne, ale na stronie widać, że w sklepach jeszcze nie ma. Dzwoniłem do Gdyni i pracownik militaria.pl powiedział, ze skoro dostałem maila to gazy dotarły do magazynu głównego, a oni w Gdyni dostawę mają w poniedziałek.
Rozmiar w sam raz do kieszeni koszuli. 8)
Na to wygląda, bo ostatnio mieli wyczerpany zapas UZI 60 ml (S&W 60 ml zresztą też) i dopiero w czwartek przyszło do mnie info mailem.
Connecting...
Connected by HTTPS.
Zbigniew Bukowski: Hello, how can I help you?
Client: Dzień dobry. Kiedy gaz Uzi 60ml będzie dostępny w sklepie we Wrocławiu?
Zbigniew Bukowski: Witam.
Zbigniew Bukowski: niestety w tym momencie nie dysponuję informacjami kiedy dokładnie będzie dostawa
Zbigniew Bukowski: koleżanka zajmująca się dostawami jest dziś na urlopie
Client: Czy jest to nowa partia gazów, bo chyba Uzi w większych pojemnościach jakiś czas nie było?
Zbigniew Bukowski: jest jedna sztuka na magazynie wysyłkowym
Zbigniew Bukowski: moglibyśmy go do Pana wysłać już na wtorek
Zbigniew Bukowski: przesyłka kurierska kosztowałaby 12.90 zł
Client: Niestety potrzebuję minimum dwie sztuki. Ale z ciekawości spytam: jaka jest data ważności? Czy będzie dostępna wersja 90ml?
Zbigniew Bukowski: będzie dostępna
Zbigniew Bukowski: nie wiem jednak dokładnie kiedy
Client: A większa ilość 60ml?
Zbigniew Bukowski: została teraz ostatnia sztuka
Zbigniew Bukowski: przyjdzie w dostawie razem z tymi większymi
Client: Dziękuję za rozmowę, pozdrawiam
Albo nie wie co mają na stanie, albo stosuje tanie chwyty sprzedażowe i drobne kłamstewka, bo nie wierzę że została im tylko jedna sztuka skoro zmienili na stronie status na dostępny w czwartek... :roll: