Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Piszę to zeby ktos nie myslał ze jak zmienią na stronie stan na dostępny to po dojechaniu do sklepu uda mu sie kupic i dokładnie sprawdzajcie date wazności
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to wyjasnij czemu Equalizer ma również naklejke OC-17Skoro ma nazwę tą samą co amerykańska wersja czyli OC17 takie same parametry to NIE MOŻE BYĆ INNY niż ten amerykański ponieważ nie byłby wtedy do puszony do obrotu.
Napisano Ponad rok temu
Zapytaj importera może to podróbka...ale nie liczy się nazwa, a parametry a te zgodne z naklejką być muszą, nawet jak się nazywa ,,Jaś i Małgosia"....
Napisano Ponad rok temu
Jasne według parametrów to redpeeper to jeden z lepszych gazów i większość gówna za 15 zł i na każdym stoi 10%cap.i 2mln sc. Ktoś tu kiedyś pisał ze tych "parametrów" tak naprawde nikt nie sprawdza 8O .Ale jeśli tak im wierzysz to noś redpeepera :twisted:Nie wiem
Zapytaj importera może to podróbka...ale nie liczy się nazwa, a parametry a te zgodne z naklejką być muszą, nawet jak się nazywa ,,Jaś i Małgosia"....
Napisano Ponad rok temu
Powiększ zdjęcie,pisze wyrażnie,a 18 zeta za taką siekiere jak znalazł.Pomyśleć ze ludzie wydają kupe kasy niepotrzebnie P.S napisz kiedyś jak sie obronisz jakimś takim 8)
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W ogóle to dziwi mnie fakt że Sabre Red jest taki kiepsko tu oceniane - jedyna aczkolwiek duża wada to ta przekręcana głowica, bo jeśli chodzi o działanie to z postów wynika że sie jednak sprawdza.
Dziękuje.
Napisano Ponad rok temu
Kłopot w tym, że ta przekręcana głowica może zaważyć o tym czy zdołasz się obronić czy też nie, bo zamiast gazować przeciwników będziesz się szarpał z przyciskiem. :?W ogóle to dziwi mnie fakt że Sabre Red jest taki kiepsko tu oceniane - jedyna aczkolwiek duża wada to ta przekręcana głowica, bo jeśli chodzi o działanie to z postów wynika że sie jednak sprawdza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o pieprzowe gazy to tu na forum OC-17 z dostępnych jest uznawany za najlepszego.
Ok niech będzie.
To teraz prosze pwoiedziec który jest następny?
Tylko nie piszcie mi o HP, foxach, DPSach i wildfire - tylko o takich co mzona kupic w sklepie tu w naszym kraju.
Napisano Ponad rok temu
A oc-17 bym nie kupił bo typowego żelu nie sprawdzałem,a chmura w jego wydaniu jak dla mnie ma kiepski zasięg i zbyt podatna na wiatr.No i wielkość ten standartowy(coś koło 50ml) jak dla mnie za mały,a ten większy jakis takie cienki i długi.Może i Oc-17 jest mocniejszy,ale osobiście wolę S@W poza tym inter ark robi jakieś cuda z tymi gazami i człowiek sam nie wie czy kupuje equalizera,Oc-17 czy coś innego. :roll:
Napisano Ponad rok temu
S&W też jest dobry, aczkolwiek OC17 lepszy według mnie chmura też nie jest zła..
I S&W nie można kupić w postaci gaśnicy, która jest the best:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
\equalizer to chyba amerykanski gaz, Kamikaze pisal o glowicy jak rsg ktory jest zdaje sie niemiecki, inne polskie firmy tez maja niemieckie gazy od swoim szyldem, wnioski nasowaja sie same.
Jeżeli o RSG3 to ten ogólna znany jest produkowany przez firmę bodajże IDC ze szwajcarii.
Jeżeli chodzi o ten z gascolta to owszem, jest on chyba niemiecki.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 26
0 użytkowników, 26 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu