KURS SAMOOBRONY DLA KOBIET ZADARMO !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Drogi matkal269 wszelkie informacje na mój temat znajdują sie na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Wszystko jest jawne i nie ma co ukrywać. To wszystko w tym temacie, jak Cię to interesuje to sobie poczytaj.
Jawne, a do tego jakie KONKRETNE :dupa:
Napisano Ponad rok temu
Co do drugiej kwestii to (po odwiedzeniu za Twoją światłą sugestią stron w/w) to bardzo ładnie się opisujesz ale zauważ że to co tam wypisujesz jest równiez prawie w całości zawarte w mojej wcześniejszej wypowiedzi. Nierozumiem Drogi Madrichu czemu systematycznie unikasz prostej odpowiedzi na proste (jak sądze) pytanie które ktoś kiedyś zadał na forum ILE LAT mój Drogi Madrichu trenujesz , ćwiczysz Krav Mage. Myśle że dla Twoich obecnych no i oczywiście przyszłych ( z racji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia : obyś miał ich jak najwięcej) Kursantów studentów itd. ważne by było kto i z jakim stazem ich trenuje. Wiesz doświadczenie i tym podobne kwestie.
Po trzecie i ostatnie a co mam nadzieje nie wywoła burzy życzliwych telefonów to Aki masz niezły tyłeczek na w/w poście . shalom .
Ps. pisał do was wielokrotny i wieloletni miszcz w trudnych sztukach picia compotów i połykania klusek (coby nie było że jakiś sarkazm) WSZYSTKICH KLUSEK i knedelków, IV dan w saniu landrynek i czarny pas z dwoma olstrami z zabawy noworocznej w 1974 roku.
Mam nadzieje Drogi Madrichu że zrozumiesz ta drobną aluzje , ale jakbyś miał jakieś trudności to:
chodzi mi głównie o to że papier wszystko przyjmie i kazdy pisać niestwożone rzeczy może . a dla mnie liczą się fakty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kursy Samobrony w pełni profesjonalny sposób są w takiej dziurze jak będzin organizowane przez Miejska Komende Policji a oprócz sposobów unieszkodliwiania napastnika to szczególny nacisk kładzie sie na psychologie i zajęcia prowadza ludzie po psychologi a nie instruktorzy po dwóletnim szkoleniu Krav Maga
Moja rada na Dobry Kurs Samoobrony Dla Pań - zdać się na profesjonalistów, co zresztą było widać po frekfencji podczas ostatniego kursu organizowanego przez K.M Policji w Bedzinie. Pozdrawiam I Życzę Zdrowych Wesołych i z Odrobina Refleksji Swiąt BożegoNarodzenia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak to jest z tymi kobietami??
- Ponad rok temu
-
Kurs samoobrony w Poznaniu??
- Ponad rok temu
-
Rozruch dla malo usportowionej ?
- Ponad rok temu