Mundial 2006- oficjalne rozstawienie. Czyli z kim zagramy?
Napisano Ponad rok temu
Koszyk 1: Niemcy (gospodarz), Meksyk i Anglia, Brazylia (obrońca tytułu), Włochy, Francja, Argentyna, Hiszpania
Koszyk 2: Australia, Angola, Ghana, Wybrzeże Kości Słoniowej, Togo, Tunezja, Ekwador, Paragwaj
Koszyk 3: Chorwacja, Czechy, Holandia, Polska, Portugalia, Szwecja, Szwajcaria, Ukraina
Koszyk 4: Iran, Japonia, Arabia Saudyjska, Korea Południowa, Kostaryka, Trynidad i Tobago, USA
Specjalny koszyk: Serbia i Czarnogóra
Serbia bedzie dolosowana do Grupy z Brazylia,ew.Argentyna ew. Meksykiem, kryterium geograficzne.
Ja bym chcial grupe: NIemcy, Ekwador, Polska, Arabia Saudyjska gdzie w meczu otwarcia lejemy niemieckie dupska 3-0. To bylby niezly mecz z podtekstami roznymi w koncu Klose, Podolski to Polacy.
Czarna wizja: Brazylia, Polska, Korea PLd., Serbia
Napisano Ponad rok temu
Polska grupa:
Włochy
Wybrzeże Kości Słoniowej
Korea Południowa
Polska
Zobaczycie taka bdzie grupa(dar jasnowidzenia)
Napisano Ponad rok temu
WKŚ - ma indywidualnosci, w grupie nie sa tak silni
Wlochy - poza zasiegiem
KP - lejemy skosnych po dupie, rewanz za 2002.
bedzie dobrze 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale za to walka w powietrzu nasza. Rasialdinho wszystkich zdeklasuje. Ja sobie nie wyobrazam by pan Janas mogl nie wziasc tej gwiazdy.
Napisano Ponad rok temu
WKŚ-Drogba :-)
Walia - Giggs. I co? i nic.
Czas pokaze.
Napisano Ponad rok temu
Afryka to byla Nigeria, Kamerun, Senegal czyli zlepek dobrych graczy porozrzucanych w klubach nijak sie maja oni do Walii ani do naszej repry. U nas najlepszy jest Smolarek strzelajacy dla sredniaka z NIemiec i siedzacy na trybunach Grzesiu ..... Gdzie porownywac naszych do Drgoby czy Eto z Barcelony (wiem ze kamerun nie zagra). Do tej pory nasza druzyna nie zagrala p[ozytywnie z kims z czolowki, mecz z Anglia pokazal na jakim poziomie jestesmy to 2-1 przy odrobinie pecha moglo wygladac na 5-1.
Napisano Ponad rok temu
Kto płaci abonament ten frajer !
Ja bym chciał : Meksyk , Polska , Ghana , Iran
Napisano Ponad rok temu
Ja bym chciał : Meksyk , Polska , Ghana , Iran
Miales : Portugalia, Korea Pld., USA 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym, dla piłkarzy to chyba frajda zagrać przeciwko Brazylii. Bez względu na rezultat końcowy. No tak czy nie?
fajnie, ale od tego sa sparringi :wink:
Napisano Ponad rok temu
fajnie, ale od tego sa sparringi :wink:
O ile mnie pamięć nie myli, to sparring z Brazylią już kiedyś był. Co to im przeszkodziło tamtym razem? Zła murawa? W Brazylii podobno miała być trawa szerokolistna, czy jakoś tak ... hehe...
Napisano Ponad rok temu
Ekwador chcac grac z nami pokryl te koszty.
Co do losowania to pierdole sportfive i Pzpn i obejrze sobie to w czeskiej telewizji. Chce Niemcy-Polska w meczu otwarcia. Sam sie wybiore na ten mecz do Berlina
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szkoda , że jako gospodarze sedziowei beda pod nich sedziowac i wogole ... beda baty :?
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale zaraz mi powiecie:
Przecierz on gra w Totenchamie 8O
W jakim Totenchamie on nawet tam na lawece rezerwowych nie siedzi,i gra w rezerwach Totenchamu w 2 lidze angielskiej
Napisano Ponad rok temu
Qrwa jak zobacze na ataku coś innego niz kombinacje Franek , Żuraw , Smolarek to chyba padne przed telewizorem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wysiłkowe zapalenie stawu kolanowego
- Ponad rok temu
-
Boks - ból pleców
- Ponad rok temu
-
Program promocji zdrowia
- Ponad rok temu
-
CZY W SPORTACH WALKI WSPOMAGACIE SIE ANIMAL PAKiem?
- Ponad rok temu
-
Odszkodowanie za nieszczęśliwy wpyadek
- Ponad rok temu
-
Zwykłe stłuczenie?
- Ponad rok temu
-
Macie moze jakies strony z muzyka do treningu karate
- Ponad rok temu
-
Za duzo waze