Ogólnopolski Turniej Muay Thai Katowice 04.12.2005
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kat.63,5-I miejsce-Jarosław Hetmański
kat.71-I miejsce-Adam Wyrozębski
Ci trzej zawodnicy trenują w K.S.Falanga,w którym Michał jest zresztą trenerem ,ale reprezentowali w tym turnieju klub 'Palestra' ponieważ 'Falanga' jest w trakcie rejestracji,która może potrwać maksymalnie do końca grudnia.Reszta wyników w krótce powinna być na stronie PZKB,którego nazwa wkrótce ma zmienić sie na PZKBiMT ,w najbliższym czasie także sam postaram się zamieścić pozostałe wyniki.Kolana na głowe były, walka w klinczu także,nie było tylko łokci.Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
...PZKB,którego nazwa wkrótce ma zmienić sie na PZKBiMT ...
Rada dla PZKB.
Skoro jeszcze nie zmienili nazwy na PZKBiMT, to niech od razu zmienią na PZKBiMTiBJJ.
Wtedy ja rzucę muay thai w PZMT i na pewno przejdę do związku. który ma kick boxing, muay thai i brazylijskie ju jitsu. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Wiem dlaczego pytasz Ozzz.
Ile walk było ?
Chcesz sądziować walki w PZKBiMT. :wink:
Teraz jeździsz na turnieje PZMT. Dużo walk :? . Nie ma kiedy z ringu zejść . A czasami siusiu się chce .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapytałem ile walk bo mnie to interesuje - co do walki to owszem miałem przyjemność i najprawdopodobniej przez to że w śmiesznych kubraczkach i czapeczkach to jeszcze mi myślenie nie szwankuje. Uśmiech dotyczył nazwy - może dlatego że znam kulisy i powody jej powstania ale jak zauważyłeś od goopich komentarzy się powstrzymałem - co sugeruje również Tobie. Napisałeś kto wygrał w trzech kategoriach - zakładam że było ich więcej. Do tego jestem po prostu ludzko ciekaw ILE tych walk było - bo oprócz tego KTO wygrał ważne również jest ILE walk się odbyło - to jest wyznacznikiem jakości imprezy tego typu (oraz zainteresowania jakim się cieszyła).
Jak dalej myślisz że to piedolenie to trudno
Jeżelil chodzi o Twoje pytanie - zawodnik którego klub nie jest zrzeszony w PZMT nie może startować w innych zawodach niż I krok organizowanych przez PZMT (czy tez pod patronatem) - a gdyby mógł to byłby zmuszony wiele śmiesznych rzeczy ubrać i robić (vide wcześniejsze wypowiedzi)
Napisano Ponad rok temu
Nie FMT. Nie jesteśmy zwykłymi „obsrańcami”. Ja jestem niezwykłym o...... jak znam życie to pewnie jesteście zwykłymi obsrańcami...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kat. -75 Rafał Dudek
kat. -81 ???? Siug
kat. -86 Paweł Tracz
kat. 91+ Daniel Omielańczuk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów