Ogólnopolski Turniej Muay Thai Katowice 04.12.2005
Napisano Ponad rok temu
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 51
W KATOWICACH - GISZOWCU
UL. PRZYJAZNA 7 A
Program:
9oo- 11oo rejestracja, waga.
113o - 123o losowanie, odprawa techniczna.
13 oo - otwarcie Turnieju
15 oo - Finały i dekoracje
więcej info: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OGÓLNOPOLSKI turniej trwający 2h
licząc nawet 6 walk na godzine to daje 12 walk.
ilu zawodników będzie?
czy w ogóle ktoś będzie?
oto jest pytanie.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a wg jakich zasad będzie rozegrany ten "turniej"? znowu bez kolan na głowę i uderzeń łokciami (bo przecież są one niebezpieczne ) ?
Napisano Ponad rok temu
Jezeli ktos chce se zorganizowac turniej to niech to se zrobi, a na jakich zasadach to jego sprawa, co w tym nie tak ze zorganizuje se turniej bez kolan na glowe? No powiedz co?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Padło pytanie o startujących - tak się składa że mnie to tez interesuje
Jeżeli chodzi o przepisy to tez mnie to interesuje nie ? A że czytałem to się podzieliłem wrażeniami
Nikt imprezy nie pali - rozzz ma taki a nie inny sposób wysławiania (pisania) i cóż mu zrobić. Mnie też zastanowiło 2 h ale akurat to wiem ze jest śliska sprawa (standardem są 4 walki na h ale to przy wai kru) bo nigdy nie wiadomo kto przyjedzie a kto nie
Co że sobie organizuje tuniej bez kolana na głowę i bez łokcia ? A to mój drogi że to już turniejem Muay Thai nie jest. Jest turniejem czegoś PODOBNEGO - i tu bez jakiejś złośliwości tylko stwierdzam fakt. Pewnie powiesz 'no i co z tego'. Wtedy mogę powiedzieć że dla Ciebie nic a dla mnie to coś i tym się różnimy
Dużo by pisac a nie ma zasadniczo takiej potrzeby
Mam nadzieję że ktoś tam będzie i się podzieli wrażeniami - człowiek zawsze chętnie poczyta
Napisano Ponad rok temu
:-) P.S. Z czasem to moze byc tak ze beda dwa ringi...
Napisano Ponad rok temu
Jezeli ktos chce se zorganizowac turniej to niech to se zrobi, a na jakich zasadach to jego sprawa, co w tym nie tak ze zorganizuje se turniej bez kolan na glowe? No powiedz co?
Ja wybrałem Muay Thai ze względu na to, że jest tu mało ograniczeń jeżeli chodzi o możliwość uderzania i jest walka w klinczu. I podobnie jak Ozzz, nie jest mi obojętne wg jakich przepisów odbywają się walki.Co że sobie organizuje tuniej bez kolana na głowę i bez łokcia ? A to mój drogi że to już turniejem Muay Thai nie jest. Jest turniejem czegoś PODOBNEGO...
Idąc Twoim tokiem rozumowania, Tae Tad, to każdy sport walki może organizować turnieje Muay Thai. Np. PZXYZ (Polski Związek XYZ) zorganizuje sobie turniej Muay Thai, ale bez łokci, kolan, uderzeń poniżej pasa i walki w klinczu.
Ja nazwał bym to Kick Boxingiem. Ale PZXYZ nazwie to Muay Thai...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie kumam - PZKB jest Związkiem Muay Thai :? .z tego co sie orientuje to PZKB jest jedynym zwiazkiem muay thai w polsce...
Na pewno.... moim zdaniem najlepsze byloby dla polskiego muay thai dogadanie sie Pana Szlachty z Panem Kowalczykiem .
Napisano Ponad rok temu
Nie kumam - PZKB jest Związkiem Muay Thai :? .z tego co sie orientuje to PZKB jest jedynym zwiazkiem muay thai w polsce...
PZKB jest zwiazkiem , PZMT jest zrzeszeniem , obydwie te oragnizacje reprezentuja interesy WMC , tak mi sie wyadje jezeli jestem w bledzie prosze o poprawke
Napisano Ponad rok temu
zorganizuje sobie turniej Muay Thai, ale bez łokci, kolan, uderzeń poniżej pasa i walki w klinczu.
sa ludzie ktorym to sie podoba, startuja tu i tu, tylko w Polsce sa takie fermenty, zobacz na Holandie
nie chodzi mi tutaj o zasady walki, tylko o to ze jak ktos organizuje taki turniej yo powinien miec wolna reke
Napisano Ponad rok temu
A co do PZKB - nie jest związkiem MT w Polsce. I z tego co wiem nie reprezentuje WMC w naszym kraju (a wydaje mnie się że wiem dobrze). I bynajmniej nie chodzi o różnicę zdań pomiędzy wymienionymi ludźmi - ten temat jest w pewien sposób zamknięty :twisted:
A co do fermentów dla startujących - u nas też są ludzie, którzy startują tu i tu. I czasem tu idzie lepiej a czasem tu
Napisano Ponad rok temu
Tylko czy to jest jeszcze Muay Thai :? .zorganizuje sobie turniej Muay Thai, ale bez łokci, kolan, uderzeń poniżej pasa i walki w klinczu.
sa ludzie ktorym to sie podoba, startuja tu i tu, tylko w Polsce sa takie fermenty, zobacz na Holandie
nie chodzi mi tutaj o zasady walki, tylko o to ze jak ktos organizuje taki turniej yo powinien miec wolna reke
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Finały K-1 - 19.11.05 - FILMY!!!
- Ponad rok temu
-
Muay thai na Ochojcu
- Ponad rok temu
-
Boks czy Muay Thai ?
- Ponad rok temu