buty kwon Chosun kupić ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Ograniczajmy zakładanie nowych tematow bo sie na ofrum syf robi .
Co do tych butow - kupiłem te buty kwona za 99 (109 z przesyła) i według mnie sie nie oplaca. 2 lata temu kupiłem Halówki Nike (te czarne- dosc popularne są/były) i swietnie słuzyły mi tak na codzien jak i na trenigach, zabrałem je na jeden oboz sportowy (uzywane były prawie non stop) i tez wytrzymały dopieor osattnio mi sie rozwaliłi (wytrzymały ponad 2 lata CODZIENNEGo uzytkowania). Były wygodne i trzymały sie nawerzchni (stóp też). Ogolnie lepiej wydac 70 zł wiecej a miec lepsze buty ;]. Poki co byłem w tych moich Kwonach na 4-5 trengach i oceniam je na 3+.
Napisano Ponad rok temu
(tak, wiem że jest dużo czarnych, ale lepiej nie potrafie sprecyzować )te czarne
chodzi po prostu o buty do gry w piłkę na hali firmy nike - takie jest ich teoretyczne przeznaczenie, mam je od ponad 4 lat, nie są w najlepszej kondycji ale spokojnie mógłbym w nich ćwiczyć
edit: tylko że cena to na pewno nie 100zł, pewnie koło 200...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ochronią nogę przez zdarciami i odciskami.
Nie mowcie nic o zdarciach, po dzisiejszym treningu mam cala gorna czesc stopy w plastarch :wink: (troszke mnie podeptano :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam sie zastanawiam nad zakupem mooto, w pare osób można zamówić i koszty przesyłki się rozkłądają a ma się zajebiste laczki za nienajgorszą cenę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zolty pas
- Ponad rok temu
-