Pierwsze Starcie :D
Napisano Ponad rok temu
Jak odblokować w sobie to żeby uderzyć kogoś w ryj ? Pamiętam że w podstawówce miałem z tym problemy Z zaczepek buractwa zwykle wychodze pokojowo. Ostatnio jednak w szkółce jeden koleś wyraźnie się przyjebał tak zupełnie o nic... prędzej czy później dojdzie do starcia więc prosze o rady. Warunki fizyczne mam do dupy 175 cm , 59 kg .
Napisano Ponad rok temu
A jak sie wkurwisz pozadnie to nie boj nic sam sie odblokujesz.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobra masz lekka niedowage ale to sparwa 4-5kg a nie np 20(zdarza sie) wzrostu jak na 15 latka wcale nie masz malo i niepiernicz bzdur. Jestes w najlepszym wieku zeby zaczac cos cwiczyc i to ma sens za 1 razem oberwiesz za 2 moze tez za trzecim zobaczysz jakie techniki walki z cieniem mozna gdzie zastosowacwarunki fizyczne mam do dupy
nigdy nielicz ze jak bedziesz cwiczyl cos to sie zawsze obronisz
ze zacytuje: ,,na kazdego kozaka znajdzie sie od neigo wiekszy kozak ''
Napisano Ponad rok temu
Witam! Mam 15 lat i jeszcze ani razu nie zdarzylo mi się dostać wpierdolu.
to się ciesz ...
Jak odblokować w sobie to żeby uderzyć kogoś w ryj ?
samo pryjdzie, jeśli będzie trzeba ...
Z zaczepek buractwa zwykle wychodze pokojowo.
prawidłowo, to się ceni ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Olej chama... jak poczujesz, że koleś totalnie przegina i już nie będziesz wyrabiaj traf go tak żeby nauczyciele nie widzieli - jak kiedyś chodziłem do szkoły miałem sytuację, że koleś się przywalał do wszystkich i sobie pozwalał - trafiła kosa na kamiń i potem wszyscu mieli spokój. Na pytanie nauczycieli co mu się stało mówili , że spadł ze schodów
Ale moja rada:
"Odpukać, na chuj se wrogów szukać, na chuj ci muka"
Jesli chodzi o przełamanie się to proponuję sparingi z kolegami - ale nie babskie oklepywanie się tylko szczęka do gęby i sparing na poziomie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy taki co to nie odda bo nie umie krzywdzic drugiej osoby w imie meskiego testosteronu ale bez wahania skoczy w plomien i wyniesie z plonacego budynku starsza osobe jest tchorzem ?
Napisano Ponad rok temu
pomóc mogłyby typowo uderzane sparringi - kaski, rekawice i ochraniacze na zęby
a co do odwagi: Warhead ma rację
Napisano Ponad rok temu
Jak odblokować w sobie to żeby uderzyć kogoś w ryj ?
Dojrzejesz. Najlepiej jak powoli, ale są sytuacje które to baardzo przyśpieszają :wink:
Jak miałem tyle lat co Ty (rety, jak to brzmi :roll: ) miałem głowę nabitą "Ustąp a zwyciężysz" "Karateka nigdy nie uderza pierwszy" itp. Z wiekiem i doświadczeniem przeszło 8)
Napisano Ponad rok temu
off topicSa rozne rodzaje odwagi - nie zawsze ten kto potrafi "lutnac" umie/potrafi przelamac strach niebezpieczenstwie realnego zagrozenia zycia drugiej osobie np. sytacje z pozarami i innymi katastrofami.
Czy taki co to nie odda bo nie umie krzywdzic drugiej osoby w imie meskiego testosteronu ale bez wahania skoczy w plomien i wyniesie z plonacego budynku starsza osobe jest tchorzem ?
chciał aby doradzic jak przełamac sie i walic przecież .Npisałem dla niego najprosciej i najzrozumialej ,a ty o jakichś bohaterach i odwdze .Bohaterów dawno niema ,a odwaga to nie tylko jak pierwszy uderzysz ,bo to czesto cechuje tchórza,ale ,ze wiesz o tym ,ze trzeba tak zrobic i w którym momęcie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak pierwszy mu nie lutniesz i on ci wypłci ,a nie włączy ci sie agresor to czyli znaczyć bedzie ,że baba z ciebie.
System motywacji wyraznie Ci kuleje - na pewno go nie zmotywujesz poprzez internet a mozesz takimi zdaniami jeszcze bardziej go "pograzyc".
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kij do gry
- Ponad rok temu
-
gangi podwórkowe :>
- Ponad rok temu