kij do gry
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobrze miec cos owinietego przy rekojesci poprawiajacego chwyt, zeby sie spocona dlon nie slizgala przy duzym stresie podczas... gry.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aluminiowe 30 calówki polecam, poręczniejsze, zgrabniejsze, no i fajny dźwięk jest przy odbiciu tej no, piłki ...
No sa tez i takie, tylko troche drozsze wiadomo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
IMHO z byle kim za byle co bym nie gral.
Napisano Ponad rok temu
Chcesz lać pałą dresa co coś burczy pod nosem? Toś tyle sam wart co i on.
Ja pierdolę 8O
To subforum zostało założone, żeby ludzie wiedzieli jak się BRONIĆ przed takimi tłukami co za lekko im ręka sięga po pałę. A nie jako zbiór porad jak najlepiej dopierdolić kolesiowi, co przypadkiem zaparkował na moim ulubionym miejscu pod blokiem.
Źle się dzieje.
A taka pała tak w ogóle podpada pod ustawę o broni i amunicji. Mam nadzieję że sobie taką kupisz, dupnie Cię za nią przy najbliższej kontroli Policja, i zanim rozbijesz łeb przypadkowemu przechodniowi - pójdziesz siedzieć i znajdziesz trochę czasu żeby przemyśleć swoje życie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym kolego AdamieD gosc był trzeźwy i z premedytacja sie gapił huj jebany bo szedl ze swoja piekna dupą o kumplem i chcial pokazac jaki jest kozak niejako zmuszajac mnie do hamowania (bo powoli podjezdzalem do tych swiatel).Poza tym nie zycz zle drugiej osobie bo jeszcze kiedys cie to spotka.Ty bys pewnie powiedział przepraszam i pojechal dalej tak?Ja sie nic nie odezwalem i pojechalem dalej bo zaraz bylo zielone.A jakby nie było?Gosciu ciagle cos tam nawijał za mną.Wcale bym sie nie zdziwil jakby kopa w auto zajebał albo szybe chcial kamieniem rozwalic.Zreszta kazdy ma swoj rozum i robi tak jak uwaza nie musisz sie ze mna zgadzac.Tylko nie mow ze przesadzam bo po krotkiej chwili patrzenia sie na siebie zaczal nawijac jakbym mu psa potrącil.Uwierz tez ze szzcerze wole miec spokoj i nie zaczynac z nikim.Ale dzisiaj bylem Bogu ducha winien i nie szukalem zaczepki.
Napisano Ponad rok temu
No, ale skoro pała pozwoliłaby Ci na zachowanie spokoju w takiej sytuacji, to trzeba by przemyśleć zainstalowanie CKM'u na dachu. Wtedy ze spokojem przejdziesz przez dużo bardziej stresujące opresje, jak na ten przykład szczekający na samochód pies, albo baba wlekąca się przed Tobą 30km/h na pięćdziesiątce.
Sorry, to wszystko odbywa się w głowie.
Napisano Ponad rok temu
Poza tym nie twierdze troche sie wkurwilem i pewnie trzezwo nie myslalem.Nie wiem ale ciebie nie wkurwiaja tacy ludzie np?To tylko ja mam tak cos z głową?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie czujesz różnicy?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
gangi podwórkowe :>
- Ponad rok temu
-
Sztuki walki tylko na ludzi?
- Ponad rok temu