Co, gdzie, jak(???) ...Łódź!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
adres : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Edit: widzę, że XaiMoon mnie wyprzedził :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Co prawda nie ma tam wszystkiego oraz są tam sekcje nie tylko związane z SW ale chyba coś niecoś tam odnajdziesz...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i jeszcze adin kueszczyn :-D W tym linku z Urzedu Miasta LDZ ...jest podany adres klubu Mixed Martial Arts - Temistokles... Przybyszewskiego 5/23 , a ja tam bylem i nic nie znalazlem...wie ktos cos ;-) o co chodzi?? Co to za klub i w ogole??
MMA Temistokles na Przybyszewskiego 5/23 jest to tylko adres do doręczeń pocztowych. Klub znajduje się w Zgierzu ul. Parzęczewska w szkole Nr 7. Osoba prowadząca to sam Temistokles Teresiewicz zawodnik MMA kontakt 505-916-398 lub na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
no i jeszcze adin kueszczyn :-D W tym linku z Urzedu Miasta LDZ ...jest podany adres klubu Mixed Martial Arts - Temistokles... Przybyszewskiego 5/23 , a ja tam bylem i nic nie znalazlem...wie ktos cos ;-) o co chodzi?? Co to za klub i w ogole??
MMA Temistokles na Przybyszewskiego 5/23 jest to tylko adres do doręczeń pocztowych. Klub znajduje się w Zgierzu ul. Parzęczewska w szkole Nr 7. Osoba prowadząca to sam Temistokles Teresiewicz zawodnik MMA kontakt 505-916-398 lub na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Albo wybierz się do AZS przejżyj oferty, tam jest mnóstwo tego porozwieszane, wielu sie reklamuje. Powodzenia...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nietypowe kombinacje
- Ponad rok temu
-
Taekwondo lub tajski w Kielcach
- Ponad rok temu
-
Jeet kune do pankration itd