Taekwondo lub tajski w Kielcach
Napisano Ponad rok temu
Nie orientujecie sie czasem czy w tym zadupiastym miescie, w ktorym nic nie ma, odbywaja sie treningi taekwondo lub tajskiego? Chodzi mi o prawdziwy trening prowadzony przez dobrego trenera(nie w stylu kyokushinkowiec prowadzacy shidokan czy cos takiego). Denne miasto. Nic nie moge znalezc w Kielcach-chcialem trenowac bjj bo trenowalem w wakacje troche i super goscie prowadza ale teraz nie moge chodzic w soboty bo studiuje wiec pytam o te dwie sztuki, ktore tez mnie bardzo interesuja. Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
nie to,o co prosiles ale zawsze w tym kierunku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czesc
Nie orientujecie sie czasem czy w tym zadupiastym miescie, w ktorym nic nie ma, odbywaja sie treningi taekwondo lub tajskiego? Chodzi mi o prawdziwy trening prowadzony przez dobrego trenera(nie w stylu kyokushinkowiec prowadzacy shidokan czy cos takiego). Denne miasto. Nic nie moge znalezc w Kielcach-chcialem trenowac bjj bo trenowalem w wakacje troche i super goscie prowadza ale teraz nie moge chodzic w soboty bo studiuje wiec pytam o te dwie sztuki, ktore tez mnie bardzo interesuja. Pozdrawiam
Taekwondo jest w szkole na Barwinku. Tajski był w WDK, ale nie mam informacji, czy nadal tam jest.
Natomiast pewną smutną refleksję budzą sformułowania w tym poście: "zadupiastym mieście", "denne miasto", "nic nie mogę znaleźć" .... Zastanawiam się, czy chciałabym trenować w jednej sekcji z kimś, kto tak widzi swoje miasto ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taekwondo jest na Barwinku w SP 32 w poniedziałki i środy o 18.00 grupa dziecięca a od 19.30 grupa początkująca dla wszystkich.
Spoko_Gościu, byłeś na tym shindokanie? Opowiedz coś więcej o tej sekcji.
nie orientujecie sie czasem czy w tym zadupiastym miescie, w ktorym nic nie ma, odbywaja sie treningi taekwondo lub tajskiego?
Nasze miasto nie jest zbyt duże ale sekcji MA jest u nas sporo, więc nie przesadzaj.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
a propos twoich tekstów dotyczacych cieżkich treningów i dziewczyn z nimi zwiazanych...
Przyjdz na Judo do Shoguna i zobacz jak cwicza dziewczyny. Nie wytrzymasz połowy tego co one, gwarantuje ci. Więc może przestań uogólniać...
Ćwicz ciężko gdziekolwiek bedziesz i nie rozpraszaj sie koleżankami z treningu bo chyba tu jest twój problem.
pzdr gnz
Napisano Ponad rok temu
Spoko Gościu...
a propos twoich tekstów dotyczacych cieżkich treningów i dziewczyn z nimi zwiazanych...
Przyjdz na Judo do Shoguna i zobacz jak cwicza dziewczyny. Nie wytrzymasz połowy tego co one, gwarantuje ci.
Co ty opowiadasz, gonziaku? Taki wielki i silny fajter nie wytrzyma jakichś tam dziewczęcych wygibasów na macie? Przecież one przychodzą poderwać faceta, więc nie mogą się spocić, bo by im makijaż z facyjaty spłynął! :wink:
Widzę oczami wyobraźni: Wchodzi na matę taki "tfardziel" i spotyka Kingę albo Dominikę. Naprawdę chciałabym zobaczyć, jak one "psują" mu trening.
Mnie wystarczyło być u tych dziewczyn jeden raz! Skończyło się to tragicznie dla mnie.
Podczas gdy w męskich sekcjach różnej maści pojawiam się regularnie i muszę stwierdzić, że z tą ciężkością treningu bywa różnie. U niektórych nie zdołałam się nawet lekko spocić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
doszly mnie sluchy jak i ulotka ktora trzymalem przez chwile ze boks tajski jest gdzies na barwinku to prawda???? a propo szoguna slyszalem ze dobara sekcje bjj macie
Okazuje się, że jest w Kielcach lepsza
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jeet kune do pankration itd
- Ponad rok temu
-
Ile litrów potu?
- Ponad rok temu
-
Tang Lang Men