bramkarze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakiś problem? Odpowiedzialem na pytanie.ale smieszne,zalosni jestescie!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
rayz-do..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miło, że martwisz sie o mój rozum, zapewniam, iż ma sie całkiem dobrze. Jestem jak najbardziej tolerancyjny (tylko niech pedały sie trzymają z daleka, heil kaczka!). Testosteron też fajnie wymyśliłeś, ale brak tolerancji mnie rozwaliłmoim problemjest brak twojego rozumu,brak tolerancji,brak testosteronu choc o to niech martwia sie twoje dzieci
(pożyczyłem od Niedziela licencje na karmienie trolii 8) )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
śledzik słyszałeś o Mariuszu Pudzianowskim, Dymku i innych??wlacz sobie tvn w sobote o 16 tacy sa bramkarze cos potrafia.
ale smieszne,zalosni jestescie!!!!!!!!!!!
smook-u oni dobrze wiedzą o co Ci chodzi, tylko tak sformułowałeś pytanie, że nie byli by sobą gdyby troche nieponabijali sie i nie ma co sie denerwować :-)Nie byles na dyskotece nigdy nie widziales bramkarzy trzeba ci to opisac co ty jakis przyjebany jestes
pzdr 8)
Napisano Ponad rok temu
ps. A co sadzicie o napastnikach? Potrafia cos, dobrzy sa? Jak myslicie jacy powinni byc?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jakby byli samo bramkarze to kto by gole strzelał? Więcej bramek by musiało być, co nie?Bramkarze to są na meczach, bez nich gra nie miała by zbytniego sensu. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
A ja myślałem że tu chodzi o bramkarzy takich co są na dyskotekach.
a co za roznica, czy na dyskotece jest bramkarz czy napastnik? i tak mu przeciez nikt pilki nie da ... :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walka z czlowiekiem w palcie : )
- Ponad rok temu
-
kurator???
- Ponad rok temu
-
jaka sztuke walki mam wybrac
- Ponad rok temu