Duł po ucieczce :(
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jakiś czas temu na treningu przerabialismy taką sytuacje aby zobaczyc jak to jest i wyrobic sobie odruch.
Stawalismy naprzeciwko siebie w parach i partner partnerowi sprzedawał liścia (oczywiscie trzeba przyjac a nie sie bronic, pomogło oswoic sie psychicznie).
Potem przeslismy do drugiego podobnego cwiczenia - partner sprzedaje nam liscia a my jak najszybciej oddajemu mu tym samym (aby wyrobic odruch). Po tym wszystki musze przyznac ze nie ma nic gorszego jak dostac liscia i nie oddac Nawet wiedząc, że to tylko ćwiczenie wszystko sie we mnie gotowało - wkoncu jakby na to nie patrzec to zniewaga, bo nikt nas nie bedzie po mordzie lał z liścia a wiadomo, że nikt tego nie lubi.
Wydaje mi sie ze to wlasnie Ty powinienes byc bardziej wpieniony niz ten kolo za tego liscia. No chyba ze koles wygladal na dobrego i wolales sie wycofac
Napisano Ponad rok temu
po takiej wpadce pozostaje Ci seppuku
skoro znasz gości to po prostu ich znajdź i obij mordy - może Ci sie samopoczucie poprawi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Głupi temat i głupie odpowiedzi. Twoje zachowanie było prowokujące więc po ryju Ci się należało, a co dalej to już inna historia. Proszę uważać z tekstami typu "znajdź ich i obij im mordy", bo podchodzą pod zachęcanie do ulicznej agresji, a to jest na budo zakazane.
ich versteche und ich bin sorry
Napisano Ponad rok temu
Co do całej sytuacji,to trzeba było pamiętać,że minister zdrowia i opieki społecznej ostrzegał:''Palenie szkodzi zdrowiu''.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Przerośnięte ego jest źródłem wielu problemów.
- edyta -
a chuchnięcie komuś papierosowym dymem w twarz to dla mnie taka sama akcja jak wypłacenie mu liścia - przynajmniej jeśli myślimy w kategoriach "zniewagi". Zacząłeś - przegrałeś - masz szanse czegoś się nauczyć.
btw, chyba się właśnie okazało że wcale nie jesteś takim ostrym zawodnikiem jak sobie to wyobrażałeś
Napisano Ponad rok temu
chyba ze to taki wiek... no wiecie, w przedszkolach przeawznie bije sie otwarta dlonia
A tak na powaznie przysaidasz sie do prawie obcych ludzi, zaczynasz gadac niewiadomo o czym, dmuchasz w twarz, i w ogole... padaka..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:splat:
Napisano Ponad rok temu
własnie widac po powyzszym poscie "walnal mi liscia to zaczalem uciekac przez plot"spójżcie, czym nasz osiemnastoletni kolega się interesuje: bijatyki, zadymy, czy coś tam
boze...ulica to najwiekszy burdel na budo...żal mi Ciebie adam...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cóż można się i takimi rzeczami interesować.... współczuje. Jak to mówił jeden z moich profesorów: "Kazdy chce być kimś. Nikt nie chce być nikim. Problem w tym, że niektórzy nie potrafią realizować się w rzeczach akceptowanych społecznie." Jakbym miał takie zainteresowania to bym się pochlastał...spójżcie, czym nasz osiemnastoletni kolega się interesuje: bijatyki, zadymy, czy coś tam
Jest jeszcze jedna mozliwosc.... sledzik chciał troche pokozaczyc. Niestety mu nie wyszło.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
No to źle trafiłeś bo na tu gadamy zwykle o kwiatkach i miłości. Ale na pewno znajdziesz gdzieś forum gdzie akcje dwa na jeden znajdą pełen respect.Gdybym chcial troche pokozaczyć to na pewno nie atakował bym sam dwujki tylko jednego z kumplem dla bezpieczeństwa. Myślalem że to forum walk :?
Napisano Ponad rok temu
Dobrze myślałeś... Forum sztuk walki, a nie poradnia zdrowia psychicznego. Jak chcesz o tym pogadać to znajdz sobie terapeute.Myślalem że to forum walk :?
Już sam nie wiem, czy w tym temacie się chwalsz, zalisz, czy liczysz na pocieszenie...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co o tym myślicie?
- Ponad rok temu
-
10zl
- Ponad rok temu
-
Wzrost agresji
- Ponad rok temu