budojo???
Napisano Ponad rok temu
wiecie moze co sie stało z sławetnym pismem budojo? jest jeszcze czy już poniosło kleske?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W zimie 2004 zapowiedzieli że będzie teraz wychodzić zamiast Tatami dwa razy do roku Buddokan w wersji "classic", a pozostałe dwa numery w roku bedą "moder" ale nie widziałam ani tego ani tego.
Napisano Ponad rok temu
wiecie moze co sie stało z sławetnym pismem budojo? jest jeszcze czy już poniosło kleske?
NO właśnie wczoraj szwędając się po Empiku też się zastanawiałem nad tym zagadnieniem :wink: Czyżby się poznali na towarze
Napisano Ponad rok temu
Cuś go jednak nie widać...
:roll:
Napisano Ponad rok temu
Ronin10, takie wiekopomne przedsięwzięcie nigdy nie ponosi kleski....witam,
co najwyżej przechodzi do HISTORI
Ł. (komentator rynku prasowego) 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na stronie oficjalne info stoi o nowym numerze już 30 października 2005, ale okładka okryta jest tajemnicą
taaa. jak dlugo mozna dotowac nieretowne przedsiewziecie.
Napisano Ponad rok temu
taaa. jak dlugo mozna dotowac nieretowne przedsiewziecie.
A było nierętowne?
Napisano Ponad rok temu
Na stronie oficjalne info stoi o nowym numerze już 30 października 2005, ale okładka okryta jest tajemnicą
Numer jest już w druku i niedługo powinien być dostępny !! 8)
Ale prawdą jest również, że przed wakacjami mieliśmy mały zastój organizacyjno-finansowy za co życzliwych nam czytelników przepraszamy , a nieżyczliwym gratulujemy że ich czarnowidztwo odniosło wprawdzie niewielki ale zauważalny skutek :? .
Jak widać po konkurencji czasopisma o sztukach walki nie mają łatwego życia na polskim rynku prasowym.
Tak czy inaczej dzięki za pamieć,... jeszcze Budojo nie zginęło póki my żyjemy...
Napisano Ponad rok temu
Numer jest już w druku i niedługo powinien być dostępny !! 8)
Ale prawdą jest również, że przed wakacjami mieliśmy mały zastój organizacyjno-finansowy za co życzliwych nam czytelników przepraszamy , a nieżyczliwym gratulujemy że ich czarnowidztwo odniosło wprawdzie niewielki ale zauważalny skutek :? .
Jak widać po konkurencji czasopisma o sztukach walki nie mają łatwego życia na polskim rynku prasowym.
Tak czy inaczej dzięki za pamieć,... jeszcze Budojo nie zginęło póki my żyjemy...
No cóż posiadam wszystkie numery. Więc do nieżyczliwych chyba się nie zaliczam? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Skoro nie do niezyczliwych to pewnie do lizusow, co Przemek? ;-) Znaczy sie wiernych czytelnikow...;-)No cóż posiadam wszystkie numery. Więc do nieżyczliwych chyba się nie zaliczam?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skoro nie do niezyczliwych to pewnie do lizusow, co Przemek? ;-) Znaczy sie wiernych czytelnikow...;-)No cóż posiadam wszystkie numery. Więc do nieżyczliwych chyba się nie zaliczam?
Dzięki Irimi wiedziałem, że po uszach dostanę. Ale ja do PSA ponoć należę. :twisted: Więc lizusostwo nie jest uzasadnione. Chyba że do połączenia dojdzie.
Napisano Ponad rok temu
TATAMI sie zawiesil chyba, mimo takich sukcesow...A może ktoś wie co się stało z Tatami?
Napisano Ponad rok temu
Voivod sprawdz moze w magazynie "Inaczej". Raczej tam o Tobie pisali...Tej, ale to nie fair... Czemu o mnie nic jeszcze nie bylo wew tym slawetnym pismie...?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Uczyc czy nie, oto jest pytanie...
- Ponad rok temu
-
Kokyu
- Ponad rok temu
-
Nie jezdzisz na staze - to nie czytaj
- Ponad rok temu