Systiema
Napisano Ponad rok temu
To znaczy o co chodziło? Że chłopak ma nick Saszka?Zatem wszytko jest już halo... pozdrawiam
Drogi zayoncu, instruktorzy czy mistrzowie tym się różnią na vortalu od większości użytkowników, że się podpisują podają maile, strony www, czasami telefony - dlatego uważam, że pomyłka była niemożliwa. Ale bardzo się ciesze, że wszystko zostało wyjaśnione i zapraszam do rzeczowej dyskusji, temat na którym jesteśmy został założony przez unknowna chyba przypadkiem ale go ciągniemy.
Więc zapraszam Pociągnijmy go Razem
Pozdrowienia dla Aleksandra Horbatyuka od Dymitra, i oczywiście pozdrowienia dla wszystkich
Dima
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze tego postu nie zalozylem przypadkowo, zrobilem to z premedytacja.
W moim miescie nie ma sekcji systiemy i chcialem sie cos niecos na ten temat dowiedziec.
Owszem zartowalem na rozne tematy ale robilem to tylko dlatego zeby bylo tu weselej.
Jezeli kogos urazilem swoja dzialalnoscia to przepraszam, nie chcialem.
no to tyle i zwyczajowo:
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Witaj unknown bez względu dlaczego zacząłeś ten temat ( już to zresztą napisałem) masz u mnie 5 i kredkiprzyznam szczerze ze zrobilo mi sie smutno (zle chi przewazylo). Po pierwsze tego postu nie zalozylem przypadkowo, zrobilem to z premedytacja. W moim miescie nie ma sekcji systiemy i chcialem sie cos niecos na ten temat dowiedziec. Owszem zartowalem na rozne tematy ale robilem to tylko dlatego zeby bylo tu weselej. Jezeli kogos urazilem swoja dzialalnoscia to przepraszam, nie chcialem. no to tyle i zwyczajowo:
pozdrawiam
jestem ci wdzięczny, gdyż dzięki Tobie poznałem innych ludzi zainteresowanych rukopaszką
To , że w twoim mieście nie ma takiej szkoły to nic dziwnego, bo tak naprawdę nie ma nigdzie, nawet jeśli ktoś naucza robi tez coś innego. Patrz Aleksander Horbatyuk prowadzący szkołę Sambo, czy moja skromna osoba prowadząca Ju Jitsu. Myslę też że nikt nie ma monopolu na genialność i wiedzę dlatego zawsze można się czegos dowiedziec, najwięksi Mistrzowie których spotkałem w życiu, cały czas się uczą i mówią o tym otwarcie.
I Boże chroń nas przed tymi którzy wiedzą wszystko o wszystkim.
Muszę Ci przyznać, że twoje żarty momentami są cięzkie ....., maja swoją wagę. A teraz zwracam sie do Wszystkich, przestańmy się przepraszać (jeśli już wszystko jest OK), i weźmy się do merytorycznej dyskusji, albo uznajmy temat za zamkniety i przejdźmy na Privy. Bo od jakiegos czasu bredzimy jak ......
I tu też kilka słów do przeglądających forum, przestańcie proszę tylko czytać i obserwować, włączcie się do rozmowy. I tym optymistycznym akcentem...
Pozdrawiam Wszystkich Dima
Napisano Ponad rok temu
Proste jak budowa cepa jeden gośc miał podobny nick do imienia drugiego i się zakisiło. Już wyjaśnili i jest oki - więc zaproponowałem abyśmy wrócili do tematu.o co tu chodzi bo nie kumama 8O
pzdr Dima
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak widze poruszyliscie ciekawy temat , a mianowicie sistema czy tez "systema" .
czekalem na to od pewnego czasu
jestem w tym nowy , ze tak powiem zoltodziobem ale z tego co mi wiadomo jest mozliwosc wspolpracy czy tez wymiany doswiadczen .
problem w tym ze mieszkam za granica , dokladnie w germanii , ale moj trener martin schulte jest otwarty na propozycje , jest kwestja jezykowa , ale to tez nie problem on mowi po rosyjsku zapraszam na strone [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam
cybermarian
p.s w razie pytan prosze o maila na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
p.s. Dymitr, Sasza kazał Cie pozdrowić co niniejszym czynie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No nic, ale wielka prośba zdajcie potem relację na Vortalu i powieście foty - proszę.
A może teraz wrócimy do tematu.
Do Saszki (vortalowego) - czekam w sobotę
Pozdrowienia dla wszystkich Dima
Napisano Ponad rok temu
A relację zdam.
Zresztą pogadamy w sobotę.
Napisano Ponad rok temu
Igor z Poznania
Napisano Ponad rok temu
mam tgaka propozycje aby osoby ktore maja jakies ciekawe, niespotykane albo jedno i drugie filmy o sistiemie to moze zamieszczajcie je tutaj (patrzylem jakies filmy na temacie 'filmy intruktarzowe' ale byly tylko od kadasznikowa, a moze by sie jkaies vasilievy i ryabki znalazly:D)
pozdrovlayu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja to taki nie kumaty zbytnio w sprawach kompa:D
Napisano Ponad rok temu
na priv poszla wiadomoscoswieccie mnie prosze co to tracker
ja to taki nie kumaty zbytnio w sprawach kompa:D
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PRZETRAG NA INSTRUKTORA
- Ponad rok temu
-
Jak oszczędzić 600plnów i zdobyć P1 ;-)
- Ponad rok temu
-
Filmiki
- Ponad rok temu
-
ŚLĄSKIE CENTRUM KRAV MAGA ZAPRASZA NA WSPÓLNE TRENINGI
- Ponad rok temu
-
Fotografie z treningów systemu MCMAP- US Marines...
- Ponad rok temu
-
selous scout gdzie mozna się czegoś dowiedzieć?
- Ponad rok temu
-
ZBAWIENY WPŁYW KRYTYKI NA OJCA DYREKTORA
- Ponad rok temu
-
Krav Maga w Toruniu
- Ponad rok temu
-
pytanie do prowadzacych treningi
- Ponad rok temu
-
Rozpoczecie treningow KM w trakcie kursu?
- Ponad rok temu