Systiema
Napisano Ponad rok temu
byl to efekt niezamiezony poklon
moim celem jest poprostu harmonia a przede wszystkim zjednaczanie sie ze wszechsiwatem a takze zjednaczanie innych z gleba:D
PS
powoli nasz temat zmiera wiec prosze o jakies ciekawe tematy nietylko stalych uzytkownikow tego tematu
Napisano Ponad rok temu
Wosiu
Napisano Ponad rok temu
staz 26/27 listopad
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Na temat samego Saszy więcej info można wziąć z jego strony [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Więcej, to w jego przypadku i tak znaczy nic, bo tym co on widział i wie można by zapełnić niejedną książkę, a w bezpośrednich kontaktach swoją wiedzą w dzieli się bez żadnej małostkowości. Jest zresztą świetnym kompanem.
Widzę też, że ma tam być Krystian, nożownik niekonwencjonalny pod każdym względem
Ponieważ sam gopodarz Igor jest już gwarantem profesjonalnego poziomu merytorycznego i organizacyjnego, to w ciemno można polecić ten staż każdemu. Nikt się nie zawiedzie.
Napisano Ponad rok temu
Ano, będę prowadził w piątek nóż a Saszka sob i niedź.
W zeszłą sob prowadziłem nóż w Krakowie (ale Twój email mnie zrzucił, a tel nie odebrałeś :? )
Ale chociaż Michał mnie odwiedził
Napisano Ponad rok temu
ale tam co dawaliscie linki to jest sambo a nie sistiema, a wedle tego co czytalem i ogladalem to sie roznia znacznie
i jeszcze takie pytanie to ten noz co kriss prowadzi to jest w oparciu o sistieme wlasnie czy jest to jakis inny system??
Pozdrovlayu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. Kris w piatek szykuje sie niezła impreza wieczorem mamy 7 lecie sekcji bedzie grubo!!!
Napisano Ponad rok temu
unknown,
nóż który prezentuję nie ma nic wspólnego z Sistiemą, sambo i fma
Jeśli Cię to ciekawi to oparty jest na szermierce europejskiej (przynajmniej w większości )
Napisano Ponad rok temu
ale ostatnie posty napawaja mnie zwatpieniem w moja wiedze
to wynika z tego ze kadaszka to jest system twardy taki podobny do kravki i innych system sluzacych do szybkiego szkolenia zolniezy, takie zeby jak na "najwiekszej kurwie zmiesc przeciwnika" (ze zacytuje pewien fragment polskeigo filmu:D)a sistiema vasilieva to taka bardziej miekka stawiajaca na rozwoj energii wewnetrzenj bardzo miekie przyjecia uderzen i takie tam (wiem ze przesadzam ale takie zeby kalrownie zadac pytanie)
oswieccie mnie jak mozecie
Napisano Ponad rok temu
to co ja widziałem w wykonaniu Saszki to twarde nie było
Wyglądało to raczej jak ominiecie siły," łamanie" punktów podpory i stabilności korpusu. Lub też sprytne jak dla mnie przeniesienie środka ciężkości oponęta na granice jego pola podstawy (czyli zaburzenie równowagi) + cała reszta myków których teraz nie pamiętam
Napisano Ponad rok temu
No właśnie ... wahadło, ogniwa ciała ludzkiego i punkty oporu, przekażcie pozdrowienia dla Saszy od Dymitra,Czekaj, czekaj
to co ja widziałem w wykonaniu Saszki to twarde nie było
Wyglądało to raczej jak ominiecie siły," łamanie" punktów podpory i stabilności korpusu. Lub też sprytne jak dla mnie przeniesienie środka ciężkości oponęta na granice jego pola podstawy (czyli zaburzenie równowagi) + cała reszta myków których teraz nie pamiętam
i oczywiście pozdrawiam wszystkich pozostałych
Dima
Napisano Ponad rok temu
Czy system kadasznikowa to jest podobny do tego vassiliewa a jak sie rozni to czym??
Napisano Ponad rok temu
niech rewolucja niegdy nie zgasnie w waszych sercach
Napisano Ponad rok temu
Facet zobacz tą stronkę vortalu, w postach są linki, odpal stronki zobacz filmiki...... potem pogadajmya takie pytanie mam Czy system kadasznikowa to jest podobny do tego vassiliewa a jak sie rozni to czym??
http://www.forum-kul...ndpost&p=985717
.... bo bedziemy mieli o czym. I błagam odpuśc sobie rosyjski w takiej transkrypcji, jak chcesz to oki możemy pisać po rosyjsku, ale szybko wywalą nas z Vortalu, bo takie posty bedą nieczytelne dla większości dyskutantów i myslę że nic nie wnoszą.
Pozdrowionka Dima
Napisano Ponad rok temu
Po treningu Sasza (nie mylić z Saszka) podszedł do mnie i powiedział żebym sprawdził co w Budo piszczy, bo doszły go słuchy że tu dzieją sie dziwne rzeczy.
Nie przeczytałem ( przyznaje się ) wszystkich postów jakie w tym temacie były pisane, ale po kilku jakie dopadłem wydaje mi sie że coś tu jednak jest nie halo.
Sasza nigdy na tym forum sie nie wypowiadał.. Ci którzy siedza w temacie wiedzą gdzie ma treningi i z kim rozmawia.. Gdzie robił seminaria i gdzie robił szkolenia.. Wszystkich chętnych którzy chcą sie dowiedzieć o szczegółąch zapraszam na strone [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] oraz na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam serdecznie
Napisano Ponad rok temu
Oki ale co konkretnie nie halo???...........Nie przeczytałem ( przyznaje się ) wszystkich postów jakie w tym temacie były pisane, ale po kilku jakie dopadłem wydaje mi sie że coś tu jednak jest nie halo..........
pozdrawiam Dima
Napisano Ponad rok temu
Witam serdecznie.
Po treningu Sasza (nie mylić z Saszka) podszedł do mnie i powiedział żebym sprawdził co w Budo piszczy, bo doszły go słuchy że tu dzieją sie dziwne rzeczy.
Nie przeczytałem ( przyznaje się ) wszystkich postów jakie w tym temacie były pisane, ale po kilku jakie dopadłem wydaje mi sie że coś tu jednak jest nie halo.
Sasza nigdy na tym forum sie nie wypowiadał.. Ci którzy siedza w temacie wiedzą gdzie ma treningi i z kim rozmawia.. Gdzie robił seminaria i gdzie robił szkolenia.. Wszystkich chętnych którzy chcą sie dowiedzieć o szczegółąch zapraszam na strone [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] oraz na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam serdecznie
Nikt nie twiedzi że Sasza (NIE MYLIĆ Z SASZKĄ !!!!) się tu wypowiadał a jeśli ktoś wypowiadał się na Jego temat to chyba tylko z szacunkiem i całkowicie pozytywnie. Ja w każdymbądź razie mam ogromny szacunek dla Pana Oleksandra. I też nie wim co może być " nie halo" . Rozmowa jak rozmowa. Może nie wypowiadaja się w niej "zawodowcy" ale nikt nie wypiuje jakichs totalnych bzdur ( no moze poza "unknownem" ale jemu można wybaczyć bo młody jest) .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PRZETRAG NA INSTRUKTORA
- Ponad rok temu
-
Jak oszczędzić 600plnów i zdobyć P1 ;-)
- Ponad rok temu
-
Filmiki
- Ponad rok temu
-
ŚLĄSKIE CENTRUM KRAV MAGA ZAPRASZA NA WSPÓLNE TRENINGI
- Ponad rok temu
-
Fotografie z treningów systemu MCMAP- US Marines...
- Ponad rok temu
-
selous scout gdzie mozna się czegoś dowiedzieć?
- Ponad rok temu
-
ZBAWIENY WPŁYW KRYTYKI NA OJCA DYREKTORA
- Ponad rok temu
-
Krav Maga w Toruniu
- Ponad rok temu
-
pytanie do prowadzacych treningi
- Ponad rok temu
-
Rozpoczecie treningow KM w trakcie kursu?
- Ponad rok temu