problem
Napisano Ponad rok temu
mam drobny problem, wsumie dla mnie to jest troche większy problem
chodzi o to ze mam 184cm wzrostu i waze 65 kg(troche mało) co zrobic zeby przytyc? niewiem moze jaks dieta czy co, niewiem nieznam sie na tym Naprawde bardzo was prosze o pomoc, z gory wam dziękuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dalej to moze byc twoj problem "genetyczny" sam staram sie przytyc od dluzszego czasu ( to bedze z rok?) jem naprawde duzo i za nic nie tyje, oswoj sie z tym bo to moze byc sprawa naturalna.
Swoja wypowiedz oparlem na wlasnych doswiadczeniach i opinii lekarza (to lekarz jako jeden z powodow stwierdzil ze to moze byc uwarunkowane genetycznie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przez 4 miesiace przeszedlem na diete zwana: wpierdalanie ile wlezie az bedzie uszami wychodzilo.
W przeciagu 2tygodni potrojlem ilosc jedzeni jaka jadlem. Jadlem 6 razy dziennie 2x tyle co normalnie. Do tego silownia, siatkowka i treningi w domu. Po 4 miesiacach poprostu juz chcialo mi sie zygac na sama mysl o jedzeniu ale przybralem na masie 5kg. Obecnie jem gdzies po srodku miedzy tym co bylo przed i tym co jadlem w trakcje diety. I waga stoj, tyle ze przez pierwszy miesiac po przerwaniu diety chodzilem ciagle glodny. Glupie uczucie, z jednej strony czlowieka sciska w dolku a z drugiej odrzuca go na widok jedzenia. Ale to wynika z rozepchania zoladka. Do czego zmierzam.
Masz dobra przemiane materi, niektorzy dali by sie zabic zeby taka miec. Jesc co sie chce i ile sie chce i nie myslec o kaloriach. Ale z drugiej strony przybranie na masie to wyjatkowo ciezki temat. Cos za cos.
A i jeszcze jedna uwaga. Poczatki sa bardzo trudne. Mimo iz jadlem juz jak smok to waga zaczela rosnac dopiero gdzies po miesiacu. A potem gdzies ok 1kg na 2 tygodnie. Takze naprawde trzeba miec sporo samo zaparcia.
p.s.
Ale warto bylo. 5kg i naprawde widac roznice, kosci sie schowaly co nieco sie pojawilo. Mysle ze teraz jakos sporboje znowu zafundowac sobie z 3-4 miesiace wpierdalania na max zeby zlapac jeszcze z 5kg i mysle ze 75kg to juz bedzie waga ktora w pelni bedzie mnie satysfakcjonowac.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gumy zapaśnicze
- Ponad rok temu
-
Ach te kolana
- Ponad rok temu
-
Jedzenie na ostro