A ja mam takie pytanie, czy jak ktos nie nalezy aktualnie do zadnego klubu to tez moze wziasc udzial w zawodach? Czy nazwa klubu jest konieczna?Mirek prosi o wysyłanie zgłoszeń do dnia 4 listopada na adres: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (imię, nazwisko, nazwa klubu, data urodzenia, waga, ew. imię i nazwisko instruktora, oraz oczywiście stopień w BJJ, a także kontakt: e-mail).
MP BJJ - Gracie Barra Cup 2005
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście.czy jak ktos nie nalezy aktualnie do zadnego klubu to tez moze wziasc udzial w zawodach?
Napisano Ponad rok temu
czyli tylko kolorowe mają taką szanse??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to może ja się odniosę do tych 95%...
jeśli na MP w Warszawie znajdzie się tylko 7 klubów - strzelam: Warszawa, Łódź, Bełchatów, Kielce, Olsztyn, Kraków, Szczecin - to znaczy, że pojedzie do Poznania 133 kluby. Skąd takie dane - nie wiem.
pozdrawiam
Piotr
toruń tez bedzie w wawie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No!
Zdradź!
Ile ważysz?
Napisano Ponad rok temu
Tiger Team Kwidzyn
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o promocje na niebieskie pasy przez Rogera Gracie to sprawa wygląda w ten sposób, że oczywiście osoba wygrywająca MUSI oprócz samej walki wykazywać się umiejętnościami technicznymi - tak dokładnie napisano mi w mailu od GB Londyn. Roger sam ma to zweryfikować
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
czy wygrane białe pasy nie będą miały sponsorowanego wyjadu na ME??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to tez jakos rozwiazujecie
Napisano Ponad rok temu
jedzenie jedzeniem ale w sumie zalezy rowniez od wagi, bo ta u mnie w domu pokazuje troche inaczej a ta na Gwardii jeszcze co innego wiec sam nie wiem w sumieA jak zjesz tyle co zwykle to ....?
Napisano Ponad rok temu
Czy ktos sie orientuje ile kosztuje takie zaswiadczenie i jakie badania sa wymagane? Bo obawiam sie ze jak powiem ze chodzi o zawody BJJ to lekarz nie bedzie wiedzial o co chodzi :wink:Zawodnicy muszą mieć (...) zaświadczenie od lekarza medycyny sportowej o braku przeciwskazań do startu.
I moze ktos poleci jakiegos lekarza sportowego w trojmiescie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapytam, dziekizapytaj MarWoja on ostatnio przez to przechodzil...
A on tez jedzie na te zawody?
Napisano Ponad rok temu
czas walki 5 min dogrywka prawdopodobnie 1min
techniki zabronione dzwignie - skretowe, na kregoslup, technika konczaca zwana krucyfix
dzwignie na male stawy ( palce ) no i te oczywiste uderzanie, wkladanie palcow w usta i oczy, drapanie, szczypanie, ciagniecie za wlosy i ucisk punktowy glownie chodzi o glowe ( np.wkladanie brody w oczodoly ) i zabronpnione bedzie jedno z obalen nozycowe nogami ( chyba wziete z sambo )
prawdopodobnie bede tylko 3 kolory gi uwzglednione na zawodach bialy niebieski i czarny
ale niejestem pewien
Napisano Ponad rok temu
To historyczny dzień w rodzinie Gracie. Chłopiec na samym końcu tej ciuchci zauważył ze czegoś mu brakuje. Tego dnia nauczył się duszenia zza pleców. Szybko panował je do perfekcji i już 14 listopada będzie się dzielił z nami swoją wiedzą za jedyne 99 zł
Użytkownicy przeglądający ten temat: 9
0 użytkowników, 9 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MP w BJJ
- Ponad rok temu
-
bjj
- Ponad rok temu
-
Aktualizacja stronki Octagonu
- Ponad rok temu
-
Gracie Barra Londyn
- Ponad rok temu
-
BJJ SZCZECIN
- Ponad rok temu
-
Pytanko
- Ponad rok temu
-
COPACABANA FIGHTCLUB WARSZAWA - BJJ, MMA, MUAY THAI, ZAPASY
- Ponad rok temu
-
Dzwignie na nogi - szkoleniowka- no wlasnie od kogo?
- Ponad rok temu
-
Zawody w Pradze
- Ponad rok temu
-
Gracie Barra BJJ MMA- Łask, Zduńska Wola
- Ponad rok temu