MP BJJ - Gracie Barra Cup 2005
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak sobie czytam i czytam i nie moge zrozumiec czemu tyle w nas zlosci?!mysle ze niewazne jest kto pod kim trenuje (oczywiscie jesli chodzi o zawody)powinno sie walczyc i jeszcze raz walczyc i niewazne czy w kraju czy za granica ,czy Poznan czy Warszawa.Przeciez nic sie nie traci a tylko mozna zyskac . Pozatym jak bedziemy wygladac kiedy niewystartuja sami najlepsi tylko ich jakas czesc.Przeciez szanse kazdy ma rowne i kazdy powinien ja wykozystac tymbardziej ze jest mozliwosc reprezentowania naszego kraju pozniej w europie a moze i dalej.. tymbardziej ze sport sie rozwija coraz trudniej o wygrana, rozne przypadki losowe itp.sprawy moga nam juz nigdy nie dac takiej szansy
pozatym na starosc potem zalowac ze sie tego czy tamtego nie zrobilo a mozna bylo jest napewno przykro
jestem za jednymi mistrzostwami na ktorych sa sami najlepsi
abym kiedys mogl powiedziec ze POLSKA RZADZI
pora sie dogadac zgadza sie ktos zemna:)?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Mysle ze zgadza sie z toba wszyscy cwiczacych ktorych naprawde interesuje ten sport i cwicza bo chca cos osiagnac i sprawdzic sie.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
- losowanie w dniu imprezy, rano wszyscy się zgłaszają, deklarują wagi itd. można się zważyć ale nieoficjalnie
- oficjalne ważenie przed pierwszą walką, w gi
- kto się nie zmieści w kategorii wagowej, bo się nażre w międzyczasie na przykład, idzie do kategorii wyżej i tyle
Tak więc brzmi sprawiedliwie, do zobaczenia na macie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
95 % klubów w Poznaniu?? 8O
No wydaje mi sie że stawka w Gracie barra Cup 2005 jest troszke większa.
Napisano Ponad rok temu
Wiesz jezeli wiekszosc przedstawicieli sie dogadala ze maja byc MP w Poznaniu w połowie listopada hmmm to nie wiem czy tak duzo przedstawicieli innej niz GB spotkasz w Wawie ;].
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No więc zadzwoniłem i się dowiedziałem:
- losowanie w dniu imprezy, rano wszyscy się zgłaszają, deklarują wagi itd. można się zważyć ale nieoficjalnie
- oficjalne ważenie przed pierwszą walką, w gi
- kto się nie zmieści w kategorii wagowej, bo się nażre w międzyczasie na przykład, idzie do kategorii wyżej i tyle
Tak więc brzmi sprawiedliwie, do zobaczenia na macie.
Kimura ma rację, rzeczywiście Mirek ustalił, że losowanie będzie w dniu imprezy, ale i tak zgłoszenia należy wysyłać wcześniej mailem!! Tak jak było opisane parę stron temu
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
mozna wiedziec ile osob juz sie zglosilo.
moze byc na priv.
pzdr gnz
Napisano Ponad rok temu
moze byc na priv.
pzdr gnz
Napisano Ponad rok temu
Gonzo: MASA
Napisano Ponad rok temu
-odbedzie sie pod patronatem International Brazilian Jiu Jitsu Federation(Confederacao Brasileira de Jiu-Jitsu).To pierwsze zawody w Polsce pod opieka najwiekszej i najwazniejszej federacji Bjj na swiecie, ktora organizuje rowniez Mundial-Mistrzostwa Swiata, Mistrzostwa Brazyli, Pan-ams i pare innych najbardziej prestizowych zawodow.
-zagosci na nich najlepszy w tej chwili zawodnik na swiecie Roger Gracie(szesciokrotny mistrz swiata, oraz wielokrotny vicemistrz,dwukrotny mistrz Abu Dhabi), wraz ze swoim asystentem.Beda pomagali przy sedziowaniu zawodow.Z Rogerem odbedzie sie rowniez jednodniowe seminarium.
-zwyciezcy w kategori bialych pasow otrzymaja promocje na niebieskie pasy od samego Rogera
-zwyciezcy kategorii niebieskich pasow maja fundowany transport na Mistrzostwa Europy do Portugali, ktore odbeda sie pod koniec stycznia.
Wiem-czesc juz bylo, ale pisze jeszcze raz dla formalnosci
Zapraszamy!!!
Napisano Ponad rok temu
No i to jest właściwa rekomandacja, nic dodać, nic ująć.To pierwsze zawody w Polsce pod opieka najwiekszej i najwazniejszej federacji Bjj na swiecie, ktora organizuje rowniez Mundial-Mistrzostwa Swiata, Mistrzostwa Brazyli, Pan-ams i pare innych najbardziej prestizowych zawodow.
-zagosci na nich najlepszy w tej chwili zawodnik na swiecie Roger Gracie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeśli na MP w Warszawie znajdzie się tylko 7 klubów - strzelam: Warszawa, Łódź, Bełchatów, Kielce, Olsztyn, Kraków, Szczecin - to znaczy, że pojedzie do Poznania 133 kluby. Skąd takie dane - nie wiem.
pozdrawiam
Piotr
Napisano Ponad rok temu
Moze chodzi o osoby? :wink:to znaczy, że pojedzie do Poznania 133 kluby
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MP w BJJ
- Ponad rok temu
-
bjj
- Ponad rok temu
-
Aktualizacja stronki Octagonu
- Ponad rok temu
-
Gracie Barra Londyn
- Ponad rok temu
-
BJJ SZCZECIN
- Ponad rok temu
-
Pytanko
- Ponad rok temu
-
COPACABANA FIGHTCLUB WARSZAWA - BJJ, MMA, MUAY THAI, ZAPASY
- Ponad rok temu
-
Dzwignie na nogi - szkoleniowka- no wlasnie od kogo?
- Ponad rok temu
-
Zawody w Pradze
- Ponad rok temu
-
Gracie Barra BJJ MMA- Łask, Zduńska Wola
- Ponad rok temu