Bover i jego 1 porządny cykl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widziałem twoje foty na sfd i nie wiem czy ty metr umiesz trzymać w ręku...albo ja już jestem ślepy ale łapka wygląda na dużo więcej niż 36 fajną masz rzeźbę ja dopiero po cyklu będę rzeźbił w maju widać masz gena podaj jeszcze rekordy
Niski jestem dlatego wygląda lepiej niż na 36cm
Rekordy:
Wycisk na ławeczce : 90kg ,spróbuje niedlugo pobić ten wynik
Martwy: Niemam obciążenia żeby sprawdzić ale pare miesięcy temu wzięłem 133kg
Przysiad: 100kg więcej nie próbowałem bez asekuracji ale poszlo by więcej
Biceps sztangą: Poprawna techniką 50kg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bover wrzuć te fotki tu bo już jakiś admin sie zbulwersował i ci posta na SfD usuneli.
US to nie tak mnie ten koleś wkurzyl co sie odgrazał i znalazł mnie na nk (niewiem jak) i napisałem do administratora żeby skasował ten temat i efekt byl natychmiastowy więc to na moją prośbe focie wstawie na imageshacka i wkleje ale to jak znajde czas ,a o niego teraz ciężko przeez szkołe
P.S US daj link do Twojego profilu na SFD bo niezdązyłem zobaczyc jak tam stoisz z wymiarami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
od setki mety jeszcze nikt nie umarl
Ja jestem przewrażliwiony na punkcie zdrowia
Napisano Ponad rok temu
Wczesniej mialem rekord 90kg, ale ta hu**** tzn zdjelem z ławeczki bardzo szybko na klate i cała ***** na maxa a teraz zdjelem chwilka w górze na dół i potem na maksa w góre pchalem czyli poprawnie wycisniete to 92 ,poczułem sie pewnie chcialem 95kg spróbować ale ledwo co minimalnie oderwalem od klaty 3kg a taka roznica
Jutro sie chyba zważe na czczo zobacze z ciekawości czy coś przybyło od tygodnia mam nadzieje ,że chociaż z 1kg.
Napisano Ponad rok temu
To raczej słaby wynik jak na 2 tygodnie diety,mety i odżywek ale jak porównam ,że w 4 miesiące masowania (co prawda na sucho) ZCHUDŁEM 1kg to ten wynik jest zadawalający
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niema to jak wydać 27 ,65zł na osłonke ! Ale przynajmniej mam konretną osłonke
Foty robione telem
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Niedziela - Byle jaki trening
Wtorek - Niemialem siły (przesunełem trening na dziś)
Środa,dziś - Totalnie brak sił zero treningu
Niewiem co sie dzieje ale niemam w ogóle siły ostatnio wszystko olewam.Nigdy więcej cyklu bez solidnego pobudzacza
Jutro po posiłku 2 tab mety potem za jakies 40-50min. 3 tigery (te co sie rozpuszcają,1 ma tyle kofeiny co kawa) i 5 kapsułek tauryny i za jakies 30min. trening.Jak to mnie nie pobudzi to ja już niewiem.Nie wspominam o tym ,że niemam kasy na kreatyne po cyklu na podtrzymanie masy.Po cyklu o ile uda mi sie go dokończyć robie dłuższą przerwe (pewnie mi spadnie wszystko co zrobilem na tej mecie ... no ale wkońcu jest pamięć mięśniowa ... )
P.S SAA i PH ogólnie wszystkie pobudzają i pompują czy tylko pomagaja w zdobywaniu mięśni ? bo słyszałem ,że niby meta pobudza (ale na mnie nie działa to pobudzenie) a ciekawy jestem jak jest z resztą takich środków.
Napisano Ponad rok temu
Zrobilem trening na tym co pisałem.
2tab mety po posiłku,przed treningiem 5 tauryny i 3 tigery trening był masakrycznie zaje**** (WKOŃCU ! ) po treningu klaty i trica moja ręka wyglądała jak wielka spuchnięta bulwa ,że tak to określe :!:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Beda jakies zdjecia po cyklu?
Chyba jo, jeśli kuzyn da sie namówić na sesje bo mój aparat albo robi romazane zdjecia albo z fleszem tak ,że nie widac miesni tylko jakos biało
Dzisiaj rano byłem zalatrwić się w toalecie (jedno i drugie) rozebrałem sie potem wlaże na wage ... i .... 73kg kozacko w 3 tygodnie przybyło mi 5kg
Zarzucam fotke z przed paru dni wity, aktualnie 36,5cm.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Szkoda ,że organizm sie przezwyczaja z czasem do kofeiny
Trening plerków ,bica i przedramion byl zaje*****
Napisano Ponad rok temu