Mam jeszcze pytanie co do carbo.Czy brać przed trenngiem (tak jak jest napisane na opakowaniu) ? a jesli tak to jaki odstęp między treningiem a carbo ?
carbo bierz w trakcie treningu jak i po treningu
Napisano Ponad rok temu
Mam jeszcze pytanie co do carbo.Czy brać przed trenngiem (tak jak jest napisane na opakowaniu) ? a jesli tak to jaki odstęp między treningiem a carbo ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ok dzięki.Nie wiedzialem ,że są jakie suple co sie podczas treningu bierzecarbo bierz w trakcie treningu jak i po treningu
A policz ile wypije wody
Napisano Ponad rok temu
Ok dzięki.Nie wiedzialem ,że są jakie suple co sie podczas treningu bierze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja stosuje ostatnio i powiem że działa [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
bover gratuluje Ci wytrwałości to chyba jeden w pełni relacjonowany cykl na tym forum
moj będzie drugi ale w nowym roku bo teraz kończe obecny cykl ,chyba nie ma sensu pisać od połowy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zrobie tydzień krócej niż planowalem bo już niemam psychicznie sił musze odpocząć,zregenerować sie bo niechce mi sie trenować i tak jakos .... niewiem jak to opisać jak by odechciało mi sie calkiem kulturystyki ... może to gorszy dzień tylko ...
Napisano Ponad rok temu
dobry odblok,jakies tribulusy,efka+kofeina i bedziesz smigal jak na dropsach ;dwłaśnie tak się dzieje po odstawieniu sterydów najczęstsze objawy to brak siły do treningu,wszystko nas wkurza,nic się nam nie chce typowa załamka posterydowa przejdzie ci
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
co na czwarty cykl |
Sterydy i Prohormony |
|
|
||
Krótkie cykle - dobre przyrosty - mniejsze skutki uboczne |
Sterydy i Prohormony |