Bover i jego 1 porządny cykl
Napisano Ponad rok temu
2.Co do brzuszka fakt rośnie - na masie to normalne, wytne na rzeźbie.
3.Będę rusł powoli bo dalej nie będę walił SAA, teraz odżywkii dluuugi czas.Przynajmniej mam takie zamiary
4.Nie katuje tylko łapek.Zobacz mój temat w galerii zdjęć.Katuje tak samo biceps i triceps, jak i uda czy łydki
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
a jak juz ci zlezy na kasie to zamist byle tigrow kup 100tab kofeiny za ~17zl.1 tab ma wiecej kofeiny niz tiger...a wiesz jak fajnie po 5 tabletkach^^
i jw. jak idzie dalej z koxowaniem?
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
bover co do tych niecheci do treningu to widocznie za malo mety bo normalnie to bys mial niechec do niecwiczenia ;dd
a jak juz ci zlezy na kasie to zamist byle tigrow kup 100tab kofeiny za ~17zl.1 tab ma wiecej kofeiny niz tiger...a wiesz jak fajnie po 5 tabletkach^^
i jw. jak idzie dalej z koxowaniem?
3-4 tab dziennie ale pewnie jest ładnie zaniżone stężenie ,chociaż waga i tak na duży pluuss (przypomne - 5kg w 3tyg.)
Dzisiaj totalnie zalatany dzień,jakis zły humor ale to sprawy osobiste, kiepska dieta no i wymęczony byłem po całym dniu na treningu tylko 10 serii na klate i potem juz niechciało mi sie pakować ale były to serie morderczo ostre Ta walka z grawitacją kilka ładnych sekund wycisnięcia,okrzyk z wysiłku,zrobienie powtórzenia za wszelką cene Piękna sprawa
Ogólnie to od soboty zaczynam ostatni tydzien brania mety wjeżdżam na reszte AAKG i kreatyne na podtrzymanei sily i masy ,za tydzien sobote zaczynam brać clomid + hepatil no i kreta.
Ile tygodni brać kreatyne ?
Wie ktoś czy bialko w gainerach jest pełnowartosciowe czy roślinne ?
P.S Zauważyłem też wzrost sił od początku cyklu, dołozylem pare kg na wszystkich ćwiczeniach
Napisano Ponad rok temu
3-4 tab dziennie ale pewnie jest ładnie zaniżone stężenie ,chociaż waga i tak na duży pluuss (przypomne - 5kg w 3tyg.)
Dzisiaj totalnie zalatany dzień,jakis zły humor ale to sprawy osobiste, kiepska dieta no i wymęczony byłem po całym dniu na treningu tylko 10 serii na klate i potem juz niechciało mi sie pakować ale były to serie morderczo ostre Ta walka z grawitacją kilka ładnych sekund wycisnięcia,okrzyk z wysiłku,zrobienie powtórzenia za wszelką cene Piękna sprawa
Ogólnie to od soboty zaczynam ostatni tydzien brania mety wjeżdżam na reszte AAKG i kreatyne na podtrzymanei sily i masy ,za tydzien sobote zaczynam brać clomid + hepatil no i kreta.
Ile tygodni brać kreatyne ?
Wie ktoś czy bialko w gainerach jest pełnowartosciowe czy roślinne ?
P.S Zauważyłem też wzrost sił od początku cyklu, dołozylem pare kg na wszystkich ćwiczeniach
bierz z 6 tyg ja już biorę kreatynę 2,5 miesiąca albo dłużej
co do gainera to zależy jaki gainer popatrz na etykietkę to ci powinno pisać
Napisano Ponad rok temu
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zalezy jaki mam cel jeśli siła to mozemy brac dłużejJeśli bierzemy kreatynę np. po 10g dziennie to organizm po pewnym czasie się już do niej przyzwyczaja to samo jest z innymi substancjami np. kofeiną .Dlatego suplementacją kreatyną powinna trwać nie więcej niż 6 tygodni Tak rozwijając temat...
Napisano Ponad rok temu
Zalezy jaki mam cel jeśli siła to mozemy brac dłużej
nie należy brać dłużej niż 8 tyg ja biore bo nie mam co z nią zrobić a nie chce mi się tego trzymać raz biore 20gr dziennie raz 30 jedno co zauważyłem to cały czas fajnie nabite sa mieśnie
Napisano Ponad rok temu
Ale z 2 strony dziwi mnie "Faza nasycenia" skroo niby więcej jest wydalane.
Ja niechce 8tyg podtrzymywac mase
Myśle, że od soboty będe z 4 tygodnie jechał na krecie na podtrzymanie masy (z czego wyjdzie ,że cykl potrwa razem 8tyg.)
Napisano Ponad rok temu
Od dziś zacxzyna sie ostatni tydzień brania metki Zarzucam kreatyne na podtrzymanie masy (chociaz i tak w magnumie w którym biore od początku jest 4g na 100 kreatyny) i będe ją wcinał 4 tygodnie.Jakaś trecowa z witaminą C i sodem Zarzucam foto.Na zdjęciu obok krety clomid ktory tez za tydzien zaczne brać jak skończe mete i drugie pudełko mety które otworze bo ta juz mi sie kończy ale tylko troche jej zjem no bo tydzień jeszcze mam tylko brać...
No i suplemętacja na teen tydzień:
Dni treningowe:
Po śniadaniu: 1meta 1 esseliv
Po obiedzie: 1 meta 1 esseliv
Ok 1:30h po obiedzie i 30min. przed treningiem: 4 AAKG,2 Tauryna,5g kreatyna
Odrazu po treningu: 100-120gram magnuma,2tab AAKG
Po posiłku potreningowym: 1tab mety 1 esseliv
Dni nietreningowe:
Po pobudce odrazu 5g kreatynki i 2tab AAKG - za kilkanaście minut po tym śniadanko
Po obiedzie i kolejnym posiłku po 1 tab mety i esselivu
Odrazu przed kimą 2tab. AAKG
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Foty wrzuce porządnym aparatem po całym cyklu czyli chyba dopiero za 5 tygodni jak juz naprawde skończe ostatecznie ten cykl
Tymczasem taka byle jaka focia aparatem z telefonu Dzisiejsza
Napisano Ponad rok temu
a noo miesko dobre łapka już 37cm ale w pasie też poszło z 1 może i 2cm
Foty wrzuce porządnym aparatem po całym cyklu czyli chyba dopiero za 5 tygodni jak juz naprawde skończe ostatecznie ten cykl
Tymczasem taka byle jaka focia aparatem z telefonu Dzisiejsza
Na moje oko to od pierwszej foty sporo Ci się mięśnie skupiły tedy były takie... a teraz masz skupione.
Trzymam kciuki za dalsze postępy
Kilka dodatków do kreatynie:
- Dobrze brać z nią dextroze, glukoze - węglowodany proste zwiększające wydzielanie się insuliny.przyspieszają wchłanianie kreatyny.dawki 30-50g do porcji kreatyny
- ala - Kwas alfa liponowy ułatwia wnikanie aminokwasów oraz kreatyny do komórek mięśniowych
- hmb - kwas tłuszczowy.działa antykatabolicznie....
- Inozyna - reguluje szereg procesów podnoszących wydolność fizyczną
Przeciwwskazania:
- kofeina - można spożywać podczas cyklu, należy jednak pamietać o zachowaniu odpowiednich odstepów czasowych(3-4h od kreatyny)
- tłuszcz - spowalnia/utrudnia wchłanianie kreatyny.unikac w porze brania kreatyny
- alkohol - kreatyna nawadnia,alkohol odwadnia.wiec wniosek prosty...
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
Napisano Ponad rok temu
Na moje oko to od pierwszej foty sporo Ci się mięśnie skupiły tedy były takie... a teraz masz skupione.
Trzymam kciuki za dalsze postępy
Kilka dodatków do kreatynie:
- Dobrze brać z nią dextroze, glukoze - węglowodany proste zwiększające wydzielanie się insuliny.przyspieszają wchłanianie kreatyny.dawki 30-50g do porcji kreatyny
- ala - Kwas alfa liponowy ułatwia wnikanie aminokwasów oraz kreatyny do komórek mięśniowych
- hmb - kwas tłuszczowy.działa antykatabolicznie....
- Inozyna - reguluje szereg procesów podnoszących wydolność fizyczną
Przeciwwskazania:
- kofeina - można spożywać podczas cyklu, należy jednak pamietać o zachowaniu odpowiednich odstepów czasowych(3-4h od kreatyny)
- tłuszcz - spowalnia/utrudnia wchłanianie kreatyny.unikac w porze brania kreatyny
- alkohol - kreatyna nawadnia,alkohol odwadnia.wiec wniosek prosty...
co to za teksty kopiowane z różnych stron :///
Napisano Ponad rok temu
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
Napisano Ponad rok temu
O tej kreatynie to więkrzość wiem ale ja niemam mamony na jakieś dodatki ,teraz ledwo mi na miche starcza - to co mam mi wystarczy do końca cyklu
Co do kofeiny - tylko przed treningiem biore.
Dzisiaj byl ostry hardcore aż 1:50h treningu musialem nadrobić trica bo w czwartek olałem Ale ogólnie ostry ,długi trening był i baardzo odczuwałem zmęczenie po nim
Napisano Ponad rok temu
Jak mięśnie mogą być skupione ?
O tej kreatynie to więkrzość wiem ale ja niemam mamony na jakieś dodatki ,teraz ledwo mi na miche starcza - to co mam mi wystarczy do końca cyklu
Co do kofeiny - tylko przed treningiem biore.
Dzisiaj byl ostry hardcore aż 1:50h treningu musialem nadrobić trica bo w czwartek olałem Ale ogólnie ostry ,długi trening był i baardzo odczuwałem zmęczenie po nim
To się ma rozumieć, że się udał
Napisano Ponad rok temu