Life Energgy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w Twoim wieku powinienes trenowac tylko z ciezarem wlasnego ciala... chyba ze chcesz potem cierpiec...
ale moze lepiej niech sie lekarz wypowie...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Moge brać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miałem na myśli że waże cos kolo 60kg lekko ponad ...
I od srody zaczynam trenowac KickBoxing... 5 razy w tygodniu, oczywiscie w szkole musze w miare miec ocenki ..tralalalala... no i psauje mi tak po treningu być bardziej ożywionym.
No to moge brać czy raczej niebardzo
Napisano Ponad rok temu
W dni treningowe : 1 tab. rano 30 min przed posiłkiem oraz 2-3 tab. 40 min. przed treningiem.
W dni nietreningowe : 1-2 tab. rano 30 min przed posiłkiem oraz 1-2 tab. 30 min przed obiadem."
Tak sie nad tym zastanawiam i mam pytanie !
Czy w dni nietreningowe musze to brać ? i co bedzie jesli bede brał tylko przed treningami i np. nauką ? Szkoda mi tak rano tych 2 tabletek skoro "zastrzyk" energi mi niepotrzebny.. ?
Napisano Ponad rok temu
pzdr 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr 8)
Napisano Ponad rok temu
Mam taki dylemacik, mam zamiar zamówić life energgy ale nurtuje mnie (tutaj pytanie do uzytkownikow tego supla) Czy rzeczywiscie daje ono dobrego kopa ? I czy niemeczysz sie podczas ciezkiego treningu ? Masz wiecej sił ? Bo jeśli tak to biore... ::
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobre zimne Okocim Mocne , czasem dwa , daje większego kopa niż Life Energgy
Napisano Ponad rok temu
PS. Jakby ktoś był tym zainteresowany to uważajcie gdzie kupujecie, bo niektóre serwisy sprzedają za 10-12zł fiolkę, a na stronie TREC kosztuje 7,50zł.
Napisano Ponad rok temu
Co to za syf? Ktoś może podać skład?pytanie w związku z Life Energgy, czy w tym wieku moge go zażywać??
Napisano Ponad rok temu
Co to za syf? Ktoś może podać skład?
Use google, Master
1 tabletka zawiera
- Guarana 400 mg,
- Korean Ginseng 40mg,
- American Ginseng 40mg,
- Siberian Ginseng 40mg,
Zatem jak widać, wielki syf to to nie jest, żeń-szeń i guarana (to ostatnie: kofeina i pochodne)
Napisano Ponad rok temu
Dzięki. To jak nie taki syf to skąd te kontrowersje, brać czy nie? Chociaż w wieku Morphy'ego to nie powinien tego potrzebować. Własna energia powinna go rozsadzaćZatem jak widać, wielki syf to to nie jest, żeń-szeń i guarana (to ostatnie: kofeina i pochodne)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do Life energy, jesli nie to, to co można by brać zeby poprawić sobie "żwawość" 8)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ból głowy , prawa część.
- Ponad rok temu
-
Proźba o pomoc w treningach!!!
- Ponad rok temu
-
Martwica kosći