ZBAWIENY WPŁYW KRYTYKI NA OJCA DYREKTORA
Napisano Ponad rok temu
No proszę po informacji na portalu na stronie Pana Adamczyka pojawiły się zdjęcia, i tu uwaga zdjęcia jak prowadzi seminarium instruktorskie :-) nawet kopie.......
Świat staje na głowie, choć wypada życzyć wytrwałości Ojcu Dyrektorowi wydaje mi się iż to wielka ściema
Jeśli nie ściema to dlaczego do tej pory nie ćwiczył a tu nagle...... cud.
I na dodatek Global Team!!!!
Może coś nakręci w telewizji z cyklu jak Global Team prowadzi seminarium na Marsie . a może atak z marsa
I tu nadawałaby się reklama: Global Team atakuje z Marsa,
Nowe Seminarium
Najnowsze techniki Marsjańskie Krav Maga.
Ludzie czy wy nie widzicie jaka to ściema......................
Ps. a teraz odezwą cię psy Ojca Dyrektora, czekam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do Adamczyka to widac ze go nie znasz na kazdym egzaminie jesli tylko trafia sie bledy to sam je poprawia pokazujac wszystko.
Napisano Ponad rok temu
lub
Na każdym egzaminie poprawia błędy. Byłem u niego na BEZPŁATNYM seminarium i jest super. Bardzo agresywna Krav Maga, szczelna garda, naprawdę jest dobry.
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chłopie ogarnij się trochę bo
po pierwsze: trochę popracuj nad językiem
po drugie do swobodnego wyrażanie poglądów, jak również obrony swoich PANÓW piesku,
Rób jednak to z większą kulturą, i nie wykorzystuj tego iż jesteś anonimowy.
Po trzecie pewnie jak Siorbop (zresztą stanowicie parę) masz 17 lat i swoje frustracje próbujesz leczyć na forum.
Po trzecie przeczytaj dokładnie to co napisałem poprzednio i wtedy odnieś się do tego młody człowieku.
Jeśli chodzi o moderatora to prośba : wydaje mi się iż powinno się ograniczyć wypowiedzi tych dwóch gorących młodzieńców
ps jak akultura taki PAN
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jak napisałem - wydaje mi się tak tylko :wink:
Napisano Ponad rok temu
o tym wiekszym gosciu czy o tym mniejszym gosciu?
no bo w sumie to obaj niezli z nich goscie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tyle z mojej strony.
Napisano Ponad rok temu
Beatles, Skorpiob.
To ze masz 17 lat to dużo znaczy
Cytuje jeszcze raz Krav Maga została wprowadzona do Polski w 1995r. Ile miałeś wtedy lat, 7..... stary ty najwyżej możesz wypowiadać się na temat wielkości twojego piórnika w Szkole Podstawowej, i nic więcej,
Po drugie jeśli ćwiczysz Krav Magę to na twoje treningi musza wyrazić zgodę twoi rodzice .... a ty chcesz się wypowiadać na temat systemu o którym nie masz pojęcia ile go ćwiczysz?
Pewnie od 3 roku życia.
Jeśli chodzi o dyskusje proszę bardzo.
Tomasz Adamczyk prowadząc szkolenia czy też seminarium nigdy nie ćwiczył, widziałeś by kiedykolwiek ćwiczył, szkoląc jak on twierdzi Jednostki Specjalne.
I dlatego groteskowe jest oglądanie pozowanych zdjęć na jego stronie.
Jeśli widzieliście chłopcy T. Adamczyka w akcji to chętnie posłucham może nawet zmienię zdanie.
Napisano Ponad rok temu
......Reszte pozostawiam bez komentarza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przemyśl trochę to co piszesz i zastanów się czy dwa lata ćwiczenia dają ci prawo zabierania głosu jako EKSPERT, no i przydałoby się poznać przynajmniej trochę inne systemy by mieć porównanie
Napisano Ponad rok temu
Widze ze dobrze znasz biografie T.Adamczyka skoro jestes pewien ze nie walczyl. Jesli jest instruktorem i robi to dobrze to jest sprawa nad wyraz logiczna ze musial wiedze i umiejetnosci zdobyc cwiczac.
Zreszta skad wiesz ze teraz nie trenuje i ze nie walczy ?? nie mozesz tego stwierdzic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Głupkowate rozmowy dobre są dla babek na aerobiku, a nie dla mam nadzieję normalnych facetów.Więcej pisać nie będę bo szkoda mi czasu na głupoty dzieciaków.
Pozdrawiam( ćwiczycie dla siebie )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Albo mnie się wydaje albo gość ma niepoprawnie zaciśnięta pięść...
Ale jak napisałem - wydaje mi się tak tylko. :wink:
Nie wydaje ci się. :wink: ale mawaha w końcowej fazie wygląda cłakiem ładnie. Ciekawa ta kravmaga, nie wiem po co się kłucicie LUDZIE TU CHODZI TYLKO O KASE (BO JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI TO CHODZI WIADOMO O CO ).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krav Maga w Toruniu
- Ponad rok temu
-
pytanie do prowadzacych treningi
- Ponad rok temu
-
Rozpoczecie treningow KM w trakcie kursu?
- Ponad rok temu
-
Rozpoczecie treningow KM w trakcie kursu?
- Ponad rok temu
-
Treningi Krav Maga - Wrocław
- Ponad rok temu
-
Treningi Krav Magi we Wrocławiu - pytanie
- Ponad rok temu
-
co z cenami i ilością zajęć w tygodniu
- Ponad rok temu
-
Tomasz Kobuciński