Nie ćwiczyłem karate, nie jeżdziłem na staże ale mam oczy, uszy (więc widzę, słyszę) i myslę :wink:

no i pojawia się pytanie: czyżbyś był kolejnym zawiedzionym aikido i próbował się odegrać? (jak paru juz na tym forum)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hello? Trenowałem aikido, jeździłem na staże i oglądałem pokazy...i ze wzajemnością-karateckie, itp wyobrażenie o aikido to też odwieczny temat kpin- to że ktoś ma czarne spodnie zamiast białych kalesonów też niekoniecznie jest aikidoką
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A z tym stwierdzeniem akurat się z Tobą zgodzę w 100%a i tak niewiele potrafi i gada od rzeczy
Tak jest.szczególnie że te sprawy są czysto subiektywne, słabo weryfikowalne
Napisano Ponad rok temu
Przecież zawsze przedstawiam swoje opinie,
(ciach )
Jak ktoś uważa, że moje wypowiedzi są wartościowe poznawczo, to mogę być dla niego ekspertem, a reszta nie ma znaczenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przecież zawsze przedstawiam swoje opinie, natomiast czy one są eksperckie to trudno powiedzieć, ponieważ zawsze się ktoś znajdzie kto ćwiczył dłużej, z lepszym podejściem, intensywniej, u lepszego nauczyciela, według lepszej szkoły, który jeździł na więcej i lepszych staży, a i tak niewiele potrafi i gada od rzeczy, szczególnie że te sprawy są czysto subiektywne, słabo weryfikowalne i nie koniecznie muszą mieć związek z tematem.
Jak ktoś uważa, że moje wypowiedzi są wartościowe poznawczo, to mogę być dla niego ekspertem, a reszta nie ma znaczenia.
Napisano Ponad rok temu
Nie ma lepszej szkoły czy gorszej - jest taka która bardziej komuś odpowiada.
Nie ma lepszego nauczyciela czy gorszego - jest taki, którego rozumiesz i vce versa i dobrze się z tym czujesz.
Nie ma lepszego podejścia czy gorszego - każdy ma swoje i w jego mniemaniu jest ono tak samo dobre.
a i tak niewiele potrafi i gada od rzeczy
Napisano Ponad rok temu
no zgadzam się niestety :?Tak na marginesie martwi mnie wklejanie idiotyzmów w tym temacie z etykietką aikido. Rzuca to kiepsko światło na to czym się zajmujemy.
Napisano Ponad rok temu
A skąd wywniosowałeś że to Ciebie dotyczy? 8O Bo chyba nie skumałes.Nie ma lepszej szkoły czy gorszej - jest taka która bardziej komuś odpowiada.
Nie ma lepszego nauczyciela czy gorszego - jest taki, którego rozumiesz i vce versa i dobrze się z tym czujesz.
Nie ma lepszego podejścia czy gorszego - każdy ma swoje i w jego mniemaniu jest ono tak samo dobre.
a i tak niewiele potrafi i gada od rzeczy
Rozumiem że to mnie dotyczy- o gadaniu od rzeczy juz napisałem w odpowiedzi do Kogana, ale odnośnie "potrafienia" to tez powtórzę-skąd i co Ty możesz o tym wiedzieć-czyżbyśmy się skadś znali
:wink:
to do mnie? Czy Kogana? 8Oskąd i co Ty możesz o tym wiedzieć
O i znow to samo. Skąd wiesz że ta wypowiedz dotyczny akurat Ciebie...tak na marginesie to skąd wiesz ile potrafię i czy faktycznie niewiele Question
Napisano Ponad rok temu
Bzdura. Szkoła z opisu Kogana to zła szkoła ze złymi nauczycielami: http://budo.net.pl/v...r=asc&start=315Nie ma lepszej szkoły czy gorszej - jest taka która bardziej komuś odpowiada.
Napisano Ponad rok temu
[ Bzdura. Szkoła z opisu Kogana to zła szkoła ze złymi nauczycielami: http://budo.net.pl/v...r=asc&start=315
Sam bym z czegoś takiego uciekł po jednym treningu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu