KSZmERNE AIKIDOCześć
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Filmy,filmiki, pokazy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na gwoździka tatko przybili.Ze mu jarmułka nie spadła - jak on to robi ?
Lol
Napisano Ponad rok temu
na pewno jest ortodoksem....ja bym tam był za stwierdzeniem ze to jakiś mega silny ścigać bo ta jarmułka to mu pól głowy zasłaniała co by wiązało sie z niedokrwieniem...Na gwoździka tatko przybili.
Ze mu jarmułka nie spadła - jak on to robi ?
Lol
(staram sie mieć poczucie humoru - może nie zawsze to wychodzi :roll: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nie, to słoneczna Floryda tudziez inna Kalifornia8O 8O to chyba skecze jakieś
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Twardziel ja dotrwałem do połowy drugiegoPrzy linku nr 3 nie zdzierżyłem... i dałem sobie spokój z oglądaniem. Przynajmniej nie dostanę wrzodów na żołądku :wink:
Napisano Ponad rok temu
A ja chyba rozumiem - uke był niewidomy, ot co :wink: Z pełnym szacunkiem dla ludzi z problemami wzroku.Atak chyba żywcem zaczerpnięty ze Strusia Pędziwiatra - kojot też tak próbował
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
faktycznie to już jest normalnie jak skecz Jim'a Carrey'aA ja wytrwałem do końca. Polecam ostatni - bije wszystkie inne na głowę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaki tam faszyzm Chłopak normalnie piec piw zamawia niczym rebiata Wszechpolacy z młodzieżowki LPR, a tu zaraz faszyzm.E tam. Nie znacie sie. Te filmiki maja glebsza wymowę. Aikido tego pana powstalo w odpowiedzi na faszyzm. Zly robi haj hitla i bezczelnie zmierza w kierunku dobrego . Gdyby pan w latach 30 nauczal pewnie wojnie by to zpobieglo... A wy zaraz ze skecze....
A sensei to musiał być kelnerem, co nie lubi takich zbiorowych zamówień (roboty dużo a napiwki słabe ) i jak ktos o te pięc piw go nagabywał to mu jakąś koszmarna technikę zapodawał.
No i jak goście byli mocno napruci tuz przed zamknięciem lokalu, to nawet wychodziło :wink: 8) I tak został lokalnym masterem :twisted: :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jezykowe rozwazania o aiki oraz jitsu
- Ponad rok temu
-
Aikido-Krosno
- Ponad rok temu
-
wierzyc...nie wierzyc?
- Ponad rok temu
-
Gdzie najlepiej trenować Aikido w Bydgoszcz?? HELP
- Ponad rok temu
-
Seminarium - Shihan Seizo Takimoto 7 dan - 1-2.10 Warszawa
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Warszawie rozpocząć trening?
- Ponad rok temu
-
Staż z senseiem Philippe Orban-Warszawa! :)
- Ponad rok temu
-
rzuty
- Ponad rok temu
-
Kiai
- Ponad rok temu
-
Czy jest mozliwe cwiczenie roznych styli aikido razem?
- Ponad rok temu