Filmy,filmiki, pokazy
Napisano Ponad rok temu
to tylko fragment calosci
Napisano Ponad rok temu
nie zebym sie czepial, ale o innych mistrzach piszesz shihan taki, shihan taki...
wszystko pieknie z duzej litery i po nazwisku
Napisano Ponad rok temu
http://video.google.pl/videoplay?docid=-5344536604814875756&q=Aikido&total=333&start=0&num=10&so=1&type=search&plindex=2
Leon Re, Ty kurde niewyuczlany jestes w sprawie opisów linków :twisted: :roll: Człowiek grzecznie prosi, a tu grochem o ścianę :roll:
Coby nie było tylko pomstowania
To co misie lubią najbardziej , czyli
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I nie mówić, ze było, bo tego aksamitnego głosu nigdy dośc Moje ulubione to: analiza skoków Małysza i tekst prowadzacej "Narzedzie, które przyprawia mnie o dreszcze i które ma Pan tutaj ukryte" :wink:
Napisano Ponad rok temu
6:29: wypadało by bułke robić w drugą stronę. jak tak sobie patrze na tych niewytresowanych uke (których to tak gloryfikuje szczepan w co drugim temacie), to sobie uświadamiam, że bardziej tu pasuje określenie niewytrenowanych.
Napisano Ponad rok temu
Tak więc uwaga na laseczników zlośliwych
Napisano Ponad rok temu
Mocna rzecz 8O 8)
Napisano Ponad rok temu
Bardzo cenne znalezisko, Labedziu!I nie mówić, ze było, bo tego aksamitnego głosu nigdy dośc Moje ulubione to: analiza skoków Małysza i tekst prowadzacej "Narzedzie, które przyprawia mnie o dreszcze i które ma Pan tutaj ukryte" :wink:
Faktycznie panienka cala w dreszczach i z wypiekami na policzkach....Strasznie sie na starosc El presidente zrobil filozoficzny, az strach co bedzie dalej :wink:
Garry, jestes niezwykle wyrozumialy, dzieki. Nie tylko techniki reczne zadziwiaja! Odbieranie jo to tez przeciez majstersztyk najwyzszej klasy No i to narzedzie ktore przyprawia o dreszcze - best of the best!
Napisano Ponad rok temu
Mr Smailu, ja z Jackiem bylem po imieniu, kiedy ty jeszcze w pieluchy sikales :roll:tak na marginesie Szczepanie - jestes z Jackiem Wysockim po imieniu?
nie zebym sie czepial, ale o innych mistrzach piszesz shihan taki, shihan taki...
wszystko pieknie z duzej litery i po nazwisku
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe, co ten sensei z pejsami mówi... . Swoją drogą, Łabędziu, a gdyby tak łomot spuścili, to co wtedy..?? :wink: 8)Sorry za dubelka , ale rzecz jest warta grzechu
Mocna rzecz 8O 8)
Napisano Ponad rok temu
mamy najpewniej inne metody wychowawcze, ale za umieszczenie tego w sieci obu bym ściął, na miejscu szefa dojo, głowy i wystawił na allegro. poczytajcie komentarze...
Napisano Ponad rok temu
Sorry za dubelka , ale rzecz jest warta grzechu
Mocna rzecz 8O 8)
1:51 +
Widać że kamień jest sztuczny. Resztę bym zniósł, przy tym po prostu wymiękłem.
Napisano Ponad rok temu
po co od razu ścinać, w zupełności wystarczyło by wykastrować, no po jednym jajku zostawić. :wink:taki, żart oczywiście - zapomniałem dodać:
Napisano Ponad rok temu
Pewnie zaczerpnęli pomysł z kamieniami stądSorry za dubelka , ale rzecz jest warta grzechu
Mocna rzecz 8O 8)
1:51 +
tylko nie chcieli tak hardkorowego treningu pokazywać
Napisano Ponad rok temu
To jest porowata skała, rzeczywiście łatwo to podnieść, podobne do pumeksu, ale geneza inna. W Polsce czegoś takiego raczej nie znamy. Na Bliskim Wschodzie znany od starożytności materiał budowlany. Sporo fortec z tego było zbudowanych.1:51 +
Napisano Ponad rok temu
Do moich ulubionych należą takie tchniki jak, orgasstycznie jęczący uke, wiązanie w pęczki fun zaczyna sie powyżej 4 uke) i, wisienka na torcie, czyli technika "zmartwychwstanie Łazarza na marach" Obejrzycie zrozumiecie - już dziś zaczynam trenować
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nawet. :twisted:Bo to cipa. Chyba cię po tym pochwaliłem nawet, nie?
a nieładnie tak mówić paskudnie o koledze.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jezykowe rozwazania o aiki oraz jitsu
- Ponad rok temu
-
Aikido-Krosno
- Ponad rok temu
-
wierzyc...nie wierzyc?
- Ponad rok temu
-
Gdzie najlepiej trenować Aikido w Bydgoszcz?? HELP
- Ponad rok temu
-
Seminarium - Shihan Seizo Takimoto 7 dan - 1-2.10 Warszawa
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Warszawie rozpocząć trening?
- Ponad rok temu
-
Staż z senseiem Philippe Orban-Warszawa! :)
- Ponad rok temu
-
rzuty
- Ponad rok temu
-
Kiai
- Ponad rok temu
-
Czy jest mozliwe cwiczenie roznych styli aikido razem?
- Ponad rok temu