Filmy,filmiki, pokazy
Napisano Ponad rok temu
Ty mi tutaj szczegółami techini, o której masz,powiedzmy sobie szczerze, małą wiedzę, nie wykręcaj :twisted: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Miałem na myśli wykonywanie rzutów stojąc parę metrów od ukę......omg człowieku zajrzyj najpierw do słownika albo do szkoły.... można czymś rzucić nie na odległość ? 8O :? :roll:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
A co Wy na to??
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Shoji Nishio sensei - 4 dan judo, 4 dan karate i chyba 7 iaido. Osobiście nie widziałem ale bardzo podoba mi się to co robi na filmach. Czasami wpada do nas Jacek Wodarczyk (3 dan) i mamy okazję poćwiczyć ten styl. Dla mnie bomba - fajne ćwiczenia ze sprzętem i wogóle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Filmik fajny, ale na przyszłośc po raz kolejny uprzejma prośba o jakiś opis w poście a nie sam link. Nie każdy wszystko chce oglądać
Napisano Ponad rok temu
...Nie każdy wszystko chce oglądać
A szkoda.... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem, ze jesz tez wszystko co zobaczysz i znajdziesz :roll:...Nie każdy wszystko chce oglądać
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem, ze jesz tez wszystko co zobaczysz i znajdziesz :roll:A szkoda.... :wink:...Nie każdy wszystko chce oglądać
10/10
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem, ze jesz tez wszystko co zobaczysz i znajdziesz :roll:...Nie każdy wszystko chce oglądać
O ile się nadaje... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio doszedłem do wniosku że temat "filmy filmiki i pokazy" powinien zastać podzielony na podgrupy. Z jednej strony te, o których faktycznie można podyskutować, a z drugiej te dla całkowitej rozrywki na które z przyjemnością rzucą się wilki żeby rozszarpać autorów, aktorów it. Dlatego rzucam kąsek na pożarcie który udało mi się znaleść w sieci: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Osu
Napisano Ponad rok temu
Mosze? to Ty?[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
LOLOLOLOLOLOLOL
Napisano Ponad rok temu
Cześć
Ostatnio doszedłem do wniosku że temat "filmy filmiki i pokazy" powinien zastać podzielony na podgrupy. Z jednej strony te, o których faktycznie można podyskutować, a z drugiej te dla całkowitej rozrywki na które z przyjemnością rzucą się wilki żeby rozszarpać autorów, aktorów it. Dlatego rzucam kąsek na pożarcie który udało mi się znaleść w sieci: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Osu
Oooo!!! To tak jak ja robie ;-)
Tylko warkoczyków już nie zaplote bo włosy ścięte
Napisano Ponad rok temu
Ze mu jarmułka nie spadła - jak on to robi ?........Dlatego rzucam kąsek na pożarcie który udało mi się znaleść w sieci: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Lol
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jezykowe rozwazania o aiki oraz jitsu
- Ponad rok temu
-
Aikido-Krosno
- Ponad rok temu
-
wierzyc...nie wierzyc?
- Ponad rok temu
-
Gdzie najlepiej trenować Aikido w Bydgoszcz?? HELP
- Ponad rok temu
-
Seminarium - Shihan Seizo Takimoto 7 dan - 1-2.10 Warszawa
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Warszawie rozpocząć trening?
- Ponad rok temu
-
Staż z senseiem Philippe Orban-Warszawa! :)
- Ponad rok temu
-
rzuty
- Ponad rok temu
-
Kiai
- Ponad rok temu
-
Czy jest mozliwe cwiczenie roznych styli aikido razem?
- Ponad rok temu