nie wiem skąd wytrzasnąłeś to że w oyama się stoi
wyssal z palca, albo ogladal w filmie, ot co
Napisano Ponad rok temu
nie wiem skąd wytrzasnąłeś to że w oyama się stoi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cały czas sie kłócą ... modliszki czy pijaka , żurawia czy szynszyla lub teżsurikatki czy motyla... ale i tak każdy wie że najlepszy jest styl mietka z trzeciej klatki, jak on walnie 360 to prawie sie nie przewroci!!!jezu!!!!
Temat dla jaj zrobiony a wy juz sie kłucicie !!!!!
Czy goście z kung fu się kłuca który styl lepszy????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślałem że tsuki zdecydowanie wygra...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo tsuki potrafimy uderzać bardzo dobrze ale to nie jest tożsame z "uderzaniem pięścią".
Po pierwsze są jeszcze techniki okrężne a tsuki znaczy pchnięcie.Po wtóre np. bokserski prosty różni się od tsuki.
Napisano Ponad rok temu
Ooooo 8O To albo to nie jest seiken jodan TSUKI, albo nie masz pojecia o bokserskim prostym :?niewiem jak u Ciebie, ale u mnie SEIKEN JODAN TSUKI nie rozni sie od bokserskiego prostego,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziekuje(my). Swoja aktywna przygode z kyokushin zakonczylem juz dawno definitywniejesli u was tego nie ma to przyjdzcie do nas na Kyokushin :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czucie dystansu to jest nasza specjalnosc :? (jedna z miliona innych :twisted: ), ale tutaj jakas dziwna jest ta ankieta i pewnie wielu sie z tym zgodzi :-)wychodzi smutna prawda że to co według mnie powinno być jedną z podstawochych rzeczy w karate czyli czucie dystansu wypadło blado, ale trudno sie dziwić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu